Shaanxi YunZhong industrijski razvoj C o. , Ltd je vodeći dobavljač i proizvođač titanskih mlinskih proizvoda. Održavamo jedan od najkompletnijih inventara proizvoda za proizvodnju titanijumskih mlinova u ASTM-ovim razredima , uključujući ploču / ploču, cijev / cijev, montažu, bar / palicu , žicu, pričvršćivanje i kovanje. Specijalizovani smo za napredne metale za rešavanje korozije kao što su titanijum, volfram, molibden, tantal, niobijum, legure nikla, cirkonijum . I održavajte falsifikovane gajde za prilagođene forgive.  

 

Naša kompanija je prepoznata kao jedna od retkih kompanija sa proizvodnim kapacitetom i širinom tehnologije za snabdevanje povećanom potražnjom za titanom i njegovim legurama. Koristeći najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji i opremi za ispitivanje titana, imamo i R & D objekte i sistem za praćenje isporučioca koji   Garantovao je kvalitet naših titanskih proizvoda.

 

Sa svetskim sedištem u "Titanijumskoj dolini", Baoji   Grad u provinciji Shaanxi u Kini, snabdevamo proizvode Rafineriji, Hemijskoj, Celulozapnoj i Papirnoj, Farmaceutskoj, 3D štampi, Offshore tehnologiji, Dezulfurizaciji dimnih gasova, prečišćavanju vode, industriji hrane i pića, geotermalnoj, vazduhoplovnoj, medicinskoj i trci . Naše znanje o proizvodima i industriji, u kombinaciji sa našim pouzdanim inventarima, omogućava nam da pružimo neuporedivu uslugu i stalno pružamo našim kupcima titanijum koji im je potreban. Imamo dugoročnu posvećenost pomoći našim kupcima u više od 50 zemalja širom Amerike, Evrope, Bliskog istoka i Afrike i Azijskog Pacifika.


Yunch.png