Yunch Titanium je vodeći dobavljač i proizvođač kvalitetnih titanovih mlinskih proizvoda svjetske klase već 13 godina. Održavamo završenu inventarnu i proizvodnu sposobnost mlinskih proizvoda od titana u ASTM / ASME / DIN / JIS i drugim standardima, uključujući listove / ploče, cijevi / cijevi, spojne elemente, šipke, žice, spojne elemente i dijelove za kovanje, anode itd Specijalizirani su i za obradu i izvoz obojenih metala za rješavanje korozije kao što su volfram, molibden, tantal, niobij, legure nikla i cirkonij itd.


Yunch Titanium je prepoznat kao jedna od rijetkih kompanija sa proizvodnim kapacitetom i širinom tehnologije za snabdijevanje sve većim zahtjevima za titanom i njegovim legurama. Koristeći najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji titana i opremu za testiranje, i posedujući sedam nezavisnih prava intelektualne svojine, takođe imamo R&D objekte i sistem za pregled dobavljača kako bi garantovali kvalitet proizvoda.

Team

Sa sedištem u "Titanium Valley", Baoji City u provinciji Shaanxi u Kini, imamo dugoročnu posvećenost pomaganju našim klijentima iz više od 50 zemalja širom Amerike, Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, i

Asia Pacific.


Naši proizvodi se široko primjenjuju u rafineriji, kemijskoj industriji, industriji celuloze, papira, farmaceutici, 3D tisku, pročišćavanju vode, zaštiti okoliša, zrakoplovnoj, medicinskoj, sportskoj i elektroničkoj industriji itd.


Yunch Titanium je posvećen pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga klijentima sa svojom idejom upravljanja "višim kvalitetom, većom efikasnošću, boljom postprodajnom uslugom" kako bi se u potpunosti implementirao poduzetnički duh: reći napamet, dokazati putem akcija.