Banner

Ploče i listovi od legure molibdena

Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda

Ploče i listovi od molibdena izrađeni su od molibdena kao baze i dodaju se drugi elementi koji ne samo da čvrsta rastvora jačaju leguru molibdena i održavaju niskotemperaturnu duktilnost legure, već stvaraju i stabilne performanse. U usporedbi s običnim listovima na tržištu, naše pločice i listovi od molibdena opremljeni su naprednim postupkom, čime pomažu u poboljšanju čvrstoće i temperature rekristalizacije legure. Zbog visokih performansi, ima dobru toplotnu provodljivost, električnu vodljivost i nizak koeficijent ekspanzije.


Značajka proizvoda

Ploče i listovi od legura molibdena mogu se koristiti kao rešetka i anoda elektronskih cijevi, nosivi materijal električnih izvora svjetlosti, a koristi se za izradu kalupa za livenje i ekstruziju, dijelova svemirskih letjelica itd. I može se široko koristiti u proizvodnja elektronskih cijevi, električnih izvora svjetlosti, alata za obradu metala i zrakoplovne industrije.

Tip

Vruće valjana ploča od molibdena

Materijal

molibden

Dimenzija

Debljina: 0.4mm-280mm kao zahtev kupca'

Širina: 1000mm, 1219mm, 1250mm, 1500mm, 1800mm,

2000mm, 2200mm, 2500mm, 3000mm,

kao zahtev kupca'

Dužina: 2000mm, 2438mm, 3000mm, 6000mm, kao kupac' s

zahtev

Površina

Očistite, pjeskarenje i bojenje prema zahtjevu kupca

Primjena

Široko se koristi u izgradnji zgrada, mostova, arhitekturi,

Komponente vozila,

kuka, posuda pod visokim pritiskom, bojler, čelik velike konstrukcije itd

36


Hot Tags: Ploče i listovi od legura molibdena, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, kompanija, veleprodaja, proizvodi

Upit

You Might Also Like