Banner

News

2016 je ključna godina za promociju i primjenu visoke titana

Mar 20, 2017

Kao jedan od nastajanju novih materijala industrije podržan od strane države, 2016 je ključ promovirati razvoj high-end Titanija, kao važan član nove materijale, također će igraju važnu ulogu u ključne godine u 2016.

Povisok kraj titana uglavnom se odnosi na proizvodnju visokih performansi titana ili Titan legure proizvoda baziranih na obradu titana spužva, njegova Primjena pokriva širok raspon polja. U sadašnjost, high-end Titan tehnologija je uglavnom u Sjedinjene Države, Japan, Rusiju i druge zemlje sa visokim tržišnim monopol, cjenkanje prostor nije velik, ograničavaju korištenje trenutna high-end titana i razmjera. U našoj zemlji promovirati novi krug nadogradnje industrijske strukture pozadine, high-end titana i dovesti do nove runde potražnje.


Na primjer, u globalnom opsegu 50% šipke Titan koristi u polju avijacije, Sjedinjene Države i Rusija su više od 50%, dok je Kina samo manje od 20%, budućnost je vrlo velika. 2014-2020, Sjedinjene Države će zamijeniti generacija tri generacije borbenih zrakoplova, korištenja šipke Titan četiri generacije borac omjera od 40%, dok je Sovjetski Savez, -27, F-15 i druge Titan Titan omjer tri generacije je samo oko 17% udjela F-22. Chinaand #39; s velike zrakoplove, svemirske stanice, chang e program će biti veliki broj šipke Titan. U zrakoplovnoj industriji, da li civilnih ili vojnih zrakoplova, zbog visoke temperature otpor, visoka čvrstoća, niska kvaliteta i visokih performansi odlična otpornost na koroziju, visoko Titan materijal je postala važan materijal raznih vrsta zrakoplova trupa i motora, a udio drvo će također nastaviti poboljšavati. Civilnog zrakoplovstva, civilno Zrakoplovstvo zrakoplov ušao domaćim doba, Kina zrakoplovne industrije koje su predvidjeli idućih 20 godina Chinaand #39; s novih civilnih zrakoplova time prekoračio broj pet tisuća, u isto vrijeme u gradu, za sigurnost, poljoprivrede, zaštite od požara i drugih aspekata civilnog zrakoplova potražnja će rasti vrlo brzo. Vojnih aspekata, u kontekstu međunarodnih trka u naoružanju, Kina i dalje ojačati nacionalne obrane gradnje, poboljšavanje razine opreme ratno Zrakoplovstvo, vojni zrakoplov zamjena Otvorit će se velika potražnja za prostor. Području pomorsku tehniku, uključujući brodogradnju, desalinizacija, morske nafte i plina razvoj i iskorištavanje energije oceana i druge aspekte će povećati potražnju za high-end Titan materijal, pogotovo brodograđevna industrija donijeti veću mašte, uključujući i novih brodova i jedinice porast potražnje od titana iznos povećati udio dvije dimenzije. U polju Nuklearne energije, s izgradnjom nuklearne elektrane za ponovno pokretanje ova godine, andquot; 13 pet Yearandquot; u periodu od nuklearne elektrane izazvat će građevinski bum, sa titana, zavarivanje cijevi kao važan high-end Titan materijal koristi u području Nuklearne energije Nuklearne energije, at lansirati novi krug nuklearne elektrane gradnja će donijeti ogroman porast potražnje Titan materijala. U automobilskoj polje, automobilske proizvodnje se kreće prema stupnju razvoja lagan, high-end titana zbog velike čvrstoće, lagani i udio materijala u autu postupno povećao. U proizvodnji opreme, andquot; Kineska proizvodnja 2025andquot; iznijela u budućnosti razvijati high-end opreme, high-end Titan materijal zbog svoje odlične performanse će također promovirati korištenje novih materijala kao što je važno u budućnosti, medicinsku opremu, CNC alatni strojevi, robotika, 3D ispis i druge aspekte će biti široko koristi.


High-end Titan široko koristiti u Industrijama pokriveni uključuju ne samo The pojasa i ceste andquot; strategije fokusiranja onandquot; Također će se andquot; u industriji, pripadaju toandquot; Kineska proizvodnja ključna područja 2025 andquot; energično promovirati, pojasa i ceste Initiativeandquot; i andquot; Kineska proizvodnja 2025andquot; dva koncepta u nacionalne strategije i politike promiču i podupiru, 2016 će biti Chinaand #39; s andquot; 13 pet Yearandquot; razvoj na početku ove godine, to kineski uvjeti, high-end Titan vezanih aplikacija je ključna godina, potražnja za Titan uzrokovao porast čak i rast prostor dostojan mašte i očekivanja.