Banner

News

2017. Američka međunarodna titana udruženja u Evropi održana u Holandiji, u Amsterdamu

May 25, 2017

17. maja održana je izložba Američkog Međunarodnog udruženja titana Evrope u Holandiji, u Amsterdamu. Glavna karakteristika evropske titanijske konferencije je otkazivanje velikog specijalnog štanda, više od 50 izlagača je standardni štand 3X3 kvadratnih metara. Čak iu prošlosti titanijumske industrije giganta VSMPO-AVISMA u Rusiji, TIMET u Sjedinjenim Državama takođe je niskog ključa u gužvi kabini, bez visokog i bogatog osećaja za superiornost. Posmatrano od toga, manje novca, više posla, skromne jednostavnosti, je stil stila izložbe.

Jedna velika promena je što su mobilni terminali igrali nezamenljivu ulogu u elektronskoj trgovini. Svi delegati, slušajte izvještaje, posjetite fabrike, putem mobilnih telefona u naznačenoj e-trgovačkoj platformi, unaprijed rezervirajte. Kancelarija bez papira je u potpunosti realizovana. Kancelarija mobilne elektronske trgovine je u potpunosti odražena. Mladi kontrolori mobilne telefonije igraju dobro, a stariji gospodo treba učiti od registracije do zakazivanja.

Broj izlagača u celoj Kini je među najboljima. Glavni kanali izložbe su preko američkog titanijskog udruženja, izložbenog preduzeća Beijing Ward i udruženja Baoji titana. Učesnička preduzeća kao što su Kina, Šangaj, BaoTi Chaoyang JINDA, Zhejiang Shen Ji, Jiangsu Hongbao i preduzeća za preradu titanijuma Baoji. Sastanak će se završiti 19. Želimo da izložba bude potpuni uspeh! Izlagači sa Kinom!