Banner

News

2017 zrakoplovstva tržište za jačanje potražnje za Titan

Mar 22, 2017

Zahvaljujući stalan nivo zaliha zrakoplovstva tržištu, potencijal za visoku zrakoplova proizvodnja stope i točne isporuke mete, Titan potražnje 2017 se očekuje da ubrza rast.

Istraživačka agencija je, u posljednje dvije godine, uključujući Zrakoplovstvo burze zadržala Silazni trend, također ometa razvoj industrije, ali u posljednje vrijeme tržište počelo oporavljati, podaci također imaju bolji moment. Potencijal za visoku zrakoplova proizvodnja stope i točne tržišne ciljeve čini potražnju za Titan u civilnom zrakoplovu tržište također poboljšan. Broj zrakoplova je u porastu, kao što su Boeing 737Max i Airbus tvrtka a320neo, ukupne.


Zrakoplovne industrije troši 50% svijeti #39; s Titan godišnje, dok druga industrijska tržišta, uključujući i desalinizaciju, kemijskoj preradi i energetske industrije konzumirati do 30% od titana godišnje. Vojne obrane činila 10%, medicinski zlato i druge robe obračunava za svaki od 5%. U odnosu na zrakoplovnoj industriji, udio industrijske tržišni udio je mala, ali još uvijek optimistični oko titana. Industrijski tržište očekuje se da će poboljšati u 2017, ciklus proizvodnje titana je počela opisati buyerand #39; s stav je postao pozitivan, dobre cijene očekuju da se pojavi u drugoj polovini 2017. Titan suppliersand #39; ciklus proizvodnje u četvrtom kvartalu 2016 je 23,8 $ za prvi kvartal tjedan za tjedan od 19.6. Međutim, cijena od titana još u slabe države, na supplierand #39; s radnih brzina je manje od 60%, trenutno na tržištu i nema cijenu poluge teorija, standardni zrakoplovstva 6Al-4V ingota cijene ostanu na 8 $ / funta. AMM procjena izvješće studeni 6Al-4V ingota u 8 ~ 8,25 USD/lb. 2017, cijena može biti bolji, ali taj potez nije očigledno, učinak će vjerojatno biti 2018 2019, što se vidi, Premisa je razvoj dobra situacija. Cijena od titana ostao nepokretan jer cijena preostali otpad bilo niže od troškova proizvodnje ingota.


Kad potražnja je jaka na tržištu industrijske, ovo će voziti potražnja za Titan škarta. Ali krajnji rezultat je da trenutno na tržištu je još uvijek upija probavu stipendija #39; s energijom, problem je prekomjernog kapaciteta.

Titan potražnje očekuje rast od 6% do 2017. Međutim, potražnja za Zrakoplovstvo, Titan škarta i makro ekonomija je tri zamjenske, vodeći prospekt od titana. Zrakoplovne snage tržište outlook je dobar, trenutne smanjenje zaliha, proizvodnje dovelo zrakoplova narudžbe, dijelove tržišta je također viđen kao potencijalno tržište.