Banner

News

2017 Baoji Međunarodni Titanium Expo Ready

Apr 22, 2017

2017 Baoji međunarodne titan Expo spreman


2017 Kina titana, cirkonijuma i hafnijum godišnju konferenciju i promovirati primjenu foruma, Baoji Kina Titanium Valley International Titanium Industry Expo će se održati od 24. do 27. aprila na Baoji konvencije i Exhibition Centre. 13. aprila reporter saznao iz pregovora projekta, izložbe, tribine i drugim odjelima da shvate, dosadašnje saradnje između različitih odjela organizacionog odbora, pripremni rad je bio spreman.

jedan

Projekta promocija ured:

Implementacija 20 investicijskih projekata, s naglaskom na promociji 14

Kroz daljnje promocije projekta jedinica, izdala obavijest traženje potpisivanje projekta, do sada, prikupljanje projekta, skrining, evaluaciju i završni radovi su u osnovi završena, i promociju projekta ugovorenih projekata je u osnovi uspostavljena. Projekt kako bi razgovarali i promovirati implementaciju programa je završen, rad koji se obavlja u skladu sa uredno raspored programa.

Prema izvještajima, sadašnji obim odabira investicijskog projekta, uređivanje sadržaja kolekcija je završena, je implementirao 20 investicijskih projekata, uključujući i 15 high-tech zone, Meixian 5, 14 projekata će se fokusirati na promociju konferencije. "Oko potpisivanje i promocija rad na projektu, promocija projekta u prikupljanju projektu učinili puno posla, high-end proizvoda fokusirana na razvoj projekata titan industrije visoke tehnologije industrijalizacije i proširiti primjenu titana, za sveukupni napredak projekta glatko." Zhang Jingyi, direktor odjela promocije projekta novinarima.

dva

Odjel izložbe:

Da bi se odredio ukupan broj izlagača 129 izlagača u inostranstvu, ukupno 10

Konferencija je vrhunac izložbe, dva dijela ovogodišnje izložbe od strane domaćih i stranih preduzeća i titan cirkonijuma i hafnijum izložba funkcije izložbe, posebna izložba postavljena kineski titan području doline prikaza, međunarodna područje prikaza proizvoda, novih proizvoda i novih tehnologija izložbeni prostor, a Alibaba trgovanja online izložbenom prostoru četiri izložbeni prostor. Do sada, ima 117 izlagača, je identifikovao 129 izlagača, uključujući i one iz Italije, SAD-a, Njemačke osvojio 10 izlagača. Poseban štand je jedan od vrhunaca ovogodišnjeg izložbenom prostoru, postoje 29 posebna štand, na površini od 2.916 kvadratnih metara, što čini ukupnu površinu od izložbenom prostoru 71.34%.

U poređenju sa 2015, povećanje štanda površine i ukupne površine izložbenom prostoru u velikoj mjeri je najveća svijetla tačka u ovogodišnjoj izložbi. Prema Xu Yue, zamjenik direktora odjela izložbe, u posljednjih nekoliko godina, status Kine Baoji Titanium Valley postepeno istaknuti, tako da poduzetnici iz svih sfera života su spremni izgraditi platformu za promociju svoje vlastite vlade, naglašavajući svoje. Dvije godine od nadogradnje titana proizvoda, proširenje industrijske lanca, titan u živote ljudi, aplikacija je opširniji, tako da je čitav titan proizvodi imaju veći razvoj. U principu, status Kine titana Valley u Baoji je stabilan, u zemlji i inozemstvu, veći uticaj na svijetu, Baoji dostojan Kine titan dolinu. "

tri

Forum pripremne ured:

U izvještaju će pozvati stručnjaka i naučnika 21

Ovaj forum će izvijestiti 21 eksperti su pozvani da, kao i domaćih i stranih titan cirkonijuma i hafnijuma industrije insajderi Generalnoj skupštini na sceni, da istraži status titana, cirkonijuma i hafnijum materijala tržištu saradnju u uzvodno i nizvodno industrije i buduće trendove na tržištu, novi put sa titan cirkonijuma i hafnijum metala u vezi nove tehnologije, nove tehnologije i istraživanja, analiza primjene i razvoja titana cirkonijuma i hafnijuma materijala u kemijskoj, civilne, vojne, medicinske, avijacija, Marine, sportskih i drugih polja. Zatim, u aplikaciji 2017 Kina titana cirkonijuma i hafnijum i forum, Cao Chunxiao Kineske akademije nauka će biti "" titana i avijacija motor neraskidivu granicu izvještaju, u profesor Instituta za tehnologiju nafte cijev Song Shengyin će biti "istraživanje i razvoj od titana legure cijevi bunara i analiza primjene cijev ulja "izvještaj, metalurgije i materijala stručnjaci akademik On Jilin će održati uvodno izlaganje.

"Forum više fokusirati na domaćem tržištu, u analizi tržišta, tehnologije i industrijskog razvoja granici težine nije dovoljno, u ovoj godini, tržišne mogućnosti zrelije, pa vas molimo da idu u industrijskom sektoru, budući udio na tržištu i industrije trend razvoja za sve vrhunaca ". Wang Jingqing, zamjenik direktora foruma pripremnih ured novinarima.