Banner

News

3D pisač Premium Volfram mlaznica lansira na Kickstarter

May 12, 2016

Frankfurt-temeljen 3D ispisa početak DDDMaterial je nedavno pokrenula Kickstarter crowdfunding kampanje za njihov najnoviji proizvod: 3D pisač mlaznica od nagrada Volfram materijala.


Tvrtke osnivača, njemačkog tehnološki inovatori, Patrick, Christopher i Philipp bili inspirirani razviti vlastite mlaznice 3D pisač nakon pronalaska nezadovoljstvo sa trajnost i ispisati precisions postojeće mjed mlaznica, napose s abrazivnim vlakna materijala. Sa svoje noveVolframNagrada mlaznica, tehnologija pokretanje se nada da će uvesti više izdržljiv, robustan i pristupačnim 3D ispisa mlaznica na tržište. Ideja da bi njihov mlaznica od volframa, tvrdi, rijetki metal sa je izuzetno visoko talište (3422 ° C ili 6192 ° F), došla je materijal postojeće korištenje u industriji plastike za izradu ekstruder umire.


Kao tvrtka objašnjava na svojoj stranici Kickstarter, oni u suštini scaled dolje Volfram ekstruder umire koristi u industriji plastike do veličine mlaznica standardni 3D pisača. Christopher Peterwerth objašnjava: "profesionalni štamparije, usluge izrade prototipa i dizajneri žele ponuditi svojim klijentima kvalitetne proizvode po razumnoj cijeni.


Pogreške u tiskarski strojevi će povećati troškovi, pa smo imali ideju za smanjenje Volfram umire ekstruder plastike industrije do veličine zajednički mlaznice 3D pisača. Naš Volfram Premium mlaznica je born.andquot; Zbog materijala snagu i visoko talište, 3D pisač mlaznica razvijen od strane DDDMaterial navodno nudi nekoliko prednosti nad redovitim mjed ili Čelične mlaznice, kao što su veća energetska učinkovitost zbog njegova Toplinska vodljivost; stabilniji Kalibracija čak i tijekom duge otiske; i nema ekstremne kaljenje efekte.


Uz to, Volfram mlaznica je dizajniran s poleglim mlaznica glava kako bi se spriječilo grebanje i razbijanje stakla ispisa kreveta. Nakon puno istraživanja i razvoj, njemački početak pronašao Volfram bi bilo najkorisnije materijal za stvaranje njihov nastavak i u smislu kvalitete i cijena.