Banner

News

3D ispis: ne samo da mogu dati ti bicikl, ali isto tako dati način!

Apr 25, 2016


Kao što je prikazano na slici, to je neobičan bicikl: to je u3D mimo tiskanje materijala od titanai svojim neobičnim laži u njemu možeš naći grad, to će kroz Upravljači huma treba vam reći kamo krenuti.

Ali ova vrsta čvrste razvijen od strane Ore Portland-temeljen, zove industrija i četvrtak kroz umrežavanje konferencije, sa drugog nivoa vidjeti ovo vrlo neobično. Ovo je proizvod prodaje, ali u obliku projekta pomoći budući dizajn i proizvodnja industrijske.


Bicikl izgleda čisto, jer brzina promjena i kabel u naokvir od titana.
Ako želite biti posve jasan budućnost je problem. Prije nego što dizajneri će dizajnirati proizvode na papir ili glina predstavio, onda to preko proizvodnje inženjer, napokon pravi show ispred korisnika. Danas, dizajneri i Proizvođači rade istovremeno, skeniranje nacrt, kroz plastične tisak, sljedeću generaciju iterativnog proizvodi će uskoro izaći. 3D pisač će biti sloj mekana sirovina u sloj metalne ili plastične komponente, koje će zadovoljiti potrebe korisnika za poboljšanje sposobnosti na novu razinu.


Ali to ne znači da će biti u mogućnosti kupiti bicikl čvrstih materijala u trgovini bicikala dogodine. Prema industriji co osnivanje Valadez Ovedand #39; s predviđanja, ovo će potpuno promijeniti način na koji ste kupili proizvod.


andquot; Što će se beandquot; personalizirane andquot; natrag na servis content.andquot; Valadez naglasio da budućnost kupnju proizvoda nije odabrana iz velike i srednje malom tri modela, ali kupiti sa svojim vlastitim potpuno u skladu sa size.andquot;Ovaj pristup će primijeniti cipele, bicikle, automobile i druge dodatne proizvode, naglasio je on, samo koristiti telefon za skeniranje vlastite, sustav će automatski preporučiti da ste potpuno u skladu s veličinom product.andquot;


Sa popularnost od računalo uz pomoć dizajn i proizvodnja, Valadez industrije u prije deset godina, zemlja trese promjene, ali 3D ispis znači da tehnički transformacija nije završen. Još jedna velika promjena je računalni hardver i softver na računala i pametne telefone, automobile, igračke, termostat, ulične svjetiljke, semafora i bezbroj drugih popularnost oprema - ovaj trend zove Internet stvari.Pritisak konkurencije


Treba da konkurencija na području računala, brz tempo promjena također rodila u nezavisne disciplina. To čini dizajn, inženjering i proizvodnju čvrsto spajaju s interpretacijom Francuska Enero dizajn tvrtke co - osnivač Marc Chareyron zajedno.


andquot; ako dizajner će raditi na softver inženjer, jer proces je jako dug i napokon žele proizvesti stvarni proizvod treba puno years.andquot; Chareyron dodao, andquot; to će upropastiti projekt, jer u vrijeme čekanja, proizvod može biti Konkurenti izvan ili eliminira putem novih tehnologija trendove.

andquot;Čvrstog stanjabicikl okvir od titana90% završena do 3D ispis, koji sadrži držač kontrolu, ali komponente su spajane. Ostatak od ručka je tradicionalna Titan legure cijevi.


Za industrijsku


Na Valandez i industrijskom području, solidan bicikl projekt je kombinacija hardvera i softvera, i istraživati nove suradnje način. Upucao stvarne veličine skica života i stavite ih u Autodeskand #39; s fuzija 360 i pseudonim softver. Upotrijebit će stare i nove 3D pisače za dizajnTitan komponente za bicikle.Koje doba proizvodnje? Proizvodnje ciklus kroz okvir od titana bicikl, oni će 3D ispis i tradicionalne ručne obrade i priručnik tehnologija zavarivanja.


andquot; Ovo je nova metoda koja je iterativni i suradnju. To vam omogućuje da brzo oblik i funkcija na istom level.andquot; Valadez rekao, andquot; I prije deset godina, javnih preduzeća i beautiful.andquot;

Oni dizajniran bicikl sa mobilnog telefona softver, inteligentni APP, tako da ljudi mogu birati rutu kroz grad, biti u mogućnosti da se usredotočite na zanimljive znamenitosti, shopping i blagovaona područjima. Bicikl sama ima težak temeljen elektronski odbora, može pomoći bicikl GPS, skrenite lijevo ili desno po zuji podsjetnik što vrijeme korisnika.


Industryand #39; s gosti: Nike, Intel, Starbucks i InCase ruksak proizvođača i proizvođača povezanih elektroničkih proizvoda.


3D tiskanje tehnologija je zrela


3D ispisa je vrlo korisno za proizvodnju prototipa, ali ova tehnika canand #39; t izraditi svi žele da se stvari, koje je ograničenje za veličinu orijaški prah.


Ali stvaranje novih ideja za 3D ispis. Omogućava više nepravilnih oblika pojavi, koja će proizvesti više posla. Imaju neke čvrste komponente unutarnji zid, što povećava snagu područje visokog tlaka, što čini ljepši izgled.


To je važno za izgradnju složenih komponenti koje osiguravaju dvojno ili tri težine funkcije, naročito u nekim posebnim područjima, kao što su Automobilska industrija, što je vrlo važno za trajnost. Još jedan dio posla kako bi osigurao više zadataka, što znači da dizajneri mogu izbjeći uređaj zajedno, u određeno vrijeme smanjiti radni pritisak.


U industrijskom području, 3D ispisa je gomilajućim iskustva, kao što: Titan materijal koliko dugo treba da završi brusni stroj i pijesak? Koliko dugo da biste dovršili veličine proizvoda.


Iako je 3D ispis trenutno relativno grubi, rane tehnologije, kao što su Oblikovanje tehnologija i


Računalo kontrolu alati nisu zrele, postoje mnoga ograničenja, ali je pun budućnost.