Banner

News

Airbus stvara 3D ispis dijelova od titana metala u rasutom stanju

Oct 10, 2017

            Airbus stvara 3D tiskani dijelova od titana metala u rasutom stanju


Titan je skup materijal, a 3D tiskanje tehnologija igra važnu ulogu u smanjenju otpada od titana. Dva glavna proizvođača zrakoplova, Airbus i Boeing, nastojali izravno proizvodnju Titan legure dijelova pomoću metalnih 3D tiskanje tehnologija, čime učinkovito kontroliranje troškova proizvodnje Titan legure dijelova.


Rujan 2017, Airbus je najavio prvu instalaciju 3D ispisuje Titan dijelova na masovnu proizvodnju A350 Ryanair serije. 3D ispis dijelova prema Airbus, su u nekim od njegova Serijska proizvodnja zrakoplova airbus uključujući korištenje a320neo, ukupne i probnih zrakoplova A350 Ryanair, 3D ispis dijelova nosača sastoji od titana, može biti opremljen zrakoplova vješalica, avion dio je efektivno povezani s krila i motor. Iako 3D ispisa dijelovi su velike veličine, igraju važnu ulogu u strukturi vješalica.


Izvješteno da je ovaj 3D ispisa dijelovi su proizvedeni od strane Alcoa spin off Arconic. Što je najvažnije, pomoću laserske krevet prah je topljenje sustav, širok izbor dijelova se može proizvesti brzo. Time je Arconic za proizvodnju masovnog nosači za Ryanair A350. Osim sporazuma Arconic će proizvesti druge 3D tiskani dijelova za titana i nikla za A320. Jedan od protokola je da Arconic pružiti Airbus A320 serija sa 3D ispisa komponenti cijevi od nikla visoke temperature superalloys. Napredni nikla super legura omogućiti ove komponente imati odlična otpornost na toplinu, dopuštajući toplog zraka iz motora širiti na druge dijelove tijela.


Prema Arconic, postupak proizvodnje na skelu nije došao lako. To ne samo testira razumijevanje tehnologije 3D ispisa, ali također testira obrade tehnologija povezanih materijala. Osim toga, 3D ispisa Titan dijelovi su tvrđe od kobalta i nikla dijelova. Ovaj materijal je više osjetljiva na atmosferu i ispis parametara tijekom 3D ispisa.

Jednostavno ne mogu misliti kupovina 3D pisača možete početi proizvoditi dijelove. Nasuprot tome, strojevima i njihovim parametrima (kao što su laserske energije i lasersko skeniranje putove) treba stalno prilagoditi kako bi se osigurala kvaliteta i ponovljivost dijelova proizvode.


Ako dizajner smatra savršen model podataka u 3D pisač, kada završetka 3D ispisa obično nalazi iz štampaču nestalo proizvod nema savršeno velićine. Prilikom štampanja ovih dijelova, manjih promjena može dovesti do dimenzionalne probleme. 3D znanstvena dolini naučio Arconic počeo veliki broj modeliranje i testiranje prototipa dijelova prije početka proizvodnje kako bi zadovoljile specifikacije zahtijeva kupac tijekom stvarni 3D tiska.


Arconic je nadređena tvrtka je svjetski lider u svjetlo metalni tehnologiju, inženjering i proizvodnju, Alcoa Inc. Alcoa stvorio raznih materijala promovirati razvoj svijeta rješenja koja pružaju titana, nikla i aluminija u dodanu vrijednost proizvodi i proizvodnja boksita, glinice i aluminija proizvodi. Kako bi se zadovoljile potrebe različitih industrija uključujući i svemirsku industriju proizvodnje, drvo proizvodne potražnje, Alcoa volje nizvodno servisa na ime tvrtke Split van Arconic.


Arconic je uključen u 3D ispis skoro 20 godina, a prvi 3D pisač je Smola svjetlo vezanja tehnologija, 3D ispis oprema, instalirana na istraživački centar u bijelom, Holzer, Michigan. Kroz ovaj uređaj, 3D ispisa precizno lijevanje plijesni, tako da Arconic shvatio 3D tiskanje tehnologija i proizvodnja kompaktnost. Od tada, Arconic je opremljena metalni i plastični 3D tiskarske opreme u Teksasu, Kaliforniji, Georgia, Michigan i Pennsylvania.


Arconic društvo može pružati profesionalne usluge zrakoplovne industrije iz zrakoplovne tehnologije proizvodnje i proizvoda metalnog praha certifikat. Oslanjajući se na tehničke snage Alcoa Inc, Arconic imaju korijene u tradicionalne metalne proizvodnje tehnologije i 3D ispisa polje i ima najveće KUKA u zrakoplovnoj industriji (vruće isostatic prešanje) koristi jedan od opreme, opreme za jačanje metalnu strukturu 3D ispisa i zabranjeno tiskanje dijelova od titana i nikla na temelju super legure. Osim toga, nakon stjecanja RTI International Corporation metala u srpnja 2015, Arconic ojačati sposobnosti proizvodnje titana i drugih specijalnosti metala u zračni prostor i druga područja.


Sa stjecanjem RTI 2015, Arconic je stekao znatan stručnost u području proizvodnji materijala i RTI ima veliko iskustvo u proizvodnji komponenti kroz 3D tiskanje metala i plastičnih materijala. Kroz stjecanje RTI, Arconic je sustavno 3D ispisa Titan metala proizvodnju. Naknadno, u 2016, Arconic tehnološki centar otvorio je poseban 3D ispisa metalni prah proizvodne opreme. Tu, Arconic proizvodi od titana, nikla i aluminija praha optimiziran za 3D ispis procese za svemirske industrije.


Izuzetno, na Arconic je svjetski najveći termalni isostatic pritiskom (HIP) uređaja. U Naknadna obrada 3D ispisa dijelova, KUKA je obično potrebno ojačati metalne dijelove 3D ispisa.

Ne samo krevet laserski prah topi tehnologije, Arconic i kroz svoj vlastiti materijal proizvodnji tehnologije za budućnost metalni 3D ispis doprinosa. 3D znanstvena dolini razumije da je Arconic je Ampliforge tehnologija proces kombiniranja Sciaky je snop elektrona velike proizvodnje tehnologije (EBAM) kovanjem. Metoda koristi EBAM brzo generirati blizu neto oblika i primjenjuje kovanje tehnike za Dobivanje odgovarajuće dio snage.