Banner

News

Airbus će ostvariti industrijsku proizvodnju metalnih 3D ispis

Mar 20, 2017

2016 airbus će shvatiti industrijalizacija proizvodnje metalnih 3D ispisa. Prije, Airbus i LazerZentrumNorth inženjering tvrtka TheLiving i Autodesk dizajn studio suradnju, za Airbus A320 zrakoplova razvijen veliki andquot; bionicandquot; kabina izolacija strukture. Kroz novi super jaka, lagana legura materijala pomoću izravne metala laserom sinteriranje tehnologiju 3D ispisa. Ovaj rad je provedena za 5 godina, 2016, Airbus će početi Serijska proizvodnja dijelova pod nazivom Scalmalloy. Podrazumijeva se da dijelovi proizvodnje opreme za MetalFAB1 AdditiveIndustries sistema, ogroman integrirati metalni dodatak proizvodna oprema u smislu ponovljivosti, fleksibilnosti i produktivnost je 10 puta veća od drugih sličnih sustava.


Lik Scalmalloy kabina izolacija strukture

2016., airbus je prvi postići industrijalizacija titana 3D ispis, jer Titan je najskuplji materijal, kroz 3D ispis za smanjenje otpada od metala Titan će igrati važnu ulogu. Krajem 2017., Airbus će se proširiti primjenu inox i aluminijskih dijelova obrade.

Plan će se provoditi kroz interne produkcije (Airbus tri europske biljke, uključujući i Njemačka, velika Britanija i Francuska), kao i vanjski outsourcing. Jedna od outsourcinga biljaka je PremiumAerotec, koji je otvorio prvi metalni ojačani Proizvodnih pogona u sjevernoj Njemačkoj (PAG).

Airbusand #39; s struja oprema uključuje ConceptLaser, SLMSolutions i EOS. To su selektivno lasersko topljenje opreme. I njegova tvornica u velikoj Britaniji pokušavate koristiti Arcamand #39; s EBM selektivni elektron teleportirati taljenja za proizvodnju dijelova.

Airbus također koristi Sciakyand #39; s luk za zavarivanje 3D tiskarske opreme za proizvodnju velikih dijelova u visini do 1 kg na sat. Međutim, ova tehnologija se fokusira na kako smanjiti troškove i vrijeme, nego za lagani dijelovi proizvodnju i lagani je svemirska industrija predanost i smjer razvoja.

Airbusa i Južna Afrikai #39; s Aerosud zrakoplovstva inženjering društvo, probati veće veličine proizvodnji tehnologije 3D ispisa. Dijelova u produkciji ove tehnologije su planirani za industrije u 2018. U ovom trenutku, brzina ispisa metala titana je 66 kubnom milimetru / drugo, koja je 1kg po satu, veličina dijelova je do 2 metra, za 3D ispis industrija, ovo je nevjerojatan veličine.