Banner

News

Baoji High Tech Zone izgraditi novi kineski dolina titana

Apr 25, 2016


Kad ti i #39; ve dobio iPhone6 mobilni telefon, možda ćete pomisliti:44 vijci od titananačinjene su od titana materijalne proizvodnje u Baoji.


U ovom trenutku, Baoji high-tech Zone ima više od titana Prerađivačka poduzeća da sudjeluju u naTitan vijak proizvodnje, je postao Appleand #39; s mobilnog telefona dobavljača.


I kao prvi batch nacionalne novih branši demonstracija osnovnog, Baoji high-tech Zone okupilo se više od 400 poduzeća bave titana i Titan legure proizvodnju, obradu, istraživanje i razvoj, proizvodnja titana činili oko 85% nacionalne proizvodnje, Računovodstvo za oko 22% od ukupne snage globalne titana, Titan izvoza činila globalne 15%, vrlo rano da uživaju reputaciju andquot; Kina Titan doline.

s

Jezgra od lijevanog titana industrije u domaćim i stranim cijenama moć

Siječanj 2014, kao izgradnja andquot; Kina dolina titana je važan sastavni dio dolineTitan obojenih metalatrgovanje centar u Baoji high-tech Zone Gong otvaranje i bio prvi uveo čisti Titan polugama, Titan polugama,Titan spužvatri Trgovačka Sorti, dana shvatiti volumena trgovanja 377.592 milijuna Juana, klinč dogovor iznos 66060 kg.


Ovisno o provinciji Shaanxi titana i rijedak Metal materijala zamjenik tajnika udruge industrije General Wang Jingqing, pored BaojiTitan i Titan legure tržištetransakcija je unatrag, informacije kanal resursi su ograničeni, neprozirnost cijena mehanizma, operacija košta i kupac trošak je previsoka, što je rezultiralo u mala i srednja poduzeća oprečnim u cijenu konkurencije, također čini dugogodišnjeg niske Titan cijene materijala i proizvoda, industrijskih razmjera lutanja prije. Prema statistikama iz srodnih odjela, sa godišnjom prodajom od manje od 20 milijuna Juana malih poduzeća činili 78% poduzeća u području Baoji, iznad, i Titan dolini obojenih metala trgovanje centar postavili je riješiti poteškoće industrijskog lanca, kraj na tržištu pomoć poduzetnička tehnologija i proizvoda zaista shvatiti vrijednost.

http://www.yunch-CN.com

S otvaranjem naTitan dolini obojenih metalaTrading centar, Baoji Titan i obojenih metala trgovinu na putu za intenzivnu, informacije, profesionalno. Trgovinski centar fokus završite operaciju svaki od titana i obojenih metala trgovanje, naselje informacije, inspekcija kvalitete, skladištenje, logistiku i lanac nabave financiranje proizvodnje, znanost i tehnologija usluga industriji kratkih odbor. Oznaka Baoji high tech Zone će se fokusirati na nadogradnja industrija sa proizvodnjom u promovirati usluge transakcija, unaprijed cijena pregovaranja u lanac, pomoći poduzećima da brzo unaprijed high-end industrijskog lanca.


Dolina titana obojenih metala trgovanje centar kroz intenzivan način, uspostavljanje tržišne potražnje za proizvodima informacije, logistika prozor učinkovite integracije resursa, Izbjegavajte višestruke logistika povezuje, smanjuje poduzeće neuredno cijena konkurencije i krivotvoriti titana industrije u međunarodne i domaće cijene u jezgru.


Industrijskih saveza voditi zdrav razvoj industrije Titan


Kako bi se dati punu igrati na Titan regiju karakterističan industrije prednost, stvaranje andquot; Dolina titana Kina postati poznatim brandovima kod kuće i u inozemstvu, Baoji je pripremio Baoji zemlja izgradnje visokotehnološkoj industriji baze i razvoj planningandquot; i andquot; Baoji - Kina Titan dolini razvoj planningandquot; industriji nove i visoke tehnologije i usluga platforma izgradnja Kina Titan materijal trgovanje centar nacionalne Titan proizvod testiranja centar, ključ laboratorija, Titan dolini sveučilišta i otvorio online trgovanje, trgovanje logistike i trgovanja future ugovorima, najveći, vrsta najviše međunarodne Titan materijal trading tržište je izgrađen. U skladu sa planira voditi projekt upravljan, produžetak lančić, jačanje inovacija, optimizirati okoliš ideje, veći i jači u titan, cirkonij i druge rijetke metale i legure uglavnom novih branši, napore za izgradnju nacionalne prvoklasne novi materijal high-tech industrije baze i proizvodnje gradKina Titan doline.Osim toga, kako bi se poboljšala Titan Valley u industrijski razvoj vodećih moć i pravo da govori, promovirati industrijskog restrukturiranja i nadogradnja, inovacija i razvoja prema Baoji istraživačkim institutima i sveučilištima kao što su izvor inovacija, sposobnost inovacije malih i srednjih poduzeća je nije jak, ali i velika potražnja za inovativnim proizvodima R andamp; Status D srednji proizvod otkrivanje znači nedovoljan, uvođenje Baoji high-tech Zone Baoji Taihua magnetski Mehatroničkih tehnologija istraživanja Instituta co LTD, osnovana Baoji titana industrije Research Institute, i aktivno promovirati na andquot; Titanija proizvode kvaliteta nadzora i inspekcije centerandquot; nacionalna Ministarstva industrije, CNCA službeno odobrio osnivanje nacionalne treće strane, nadzor kvalitete proizvoda od titana i inspekcije agencije, dok aktivno promovira izgradnju testa treće strane platforme baze; promicati odgovarajućim standardima odbora postavili rada, izgradnju prekrasne doline, zelena dolina Titan Titan.


Provincija Shaanxi, titana i rijetke metalnih materijala industrije savez kao most između vlada, poduzeća i tržište i povezati, pomoći vladi vodič zdravlje titana i razvoj industrije rijetko metalnih materijala. Savez industrije tehničke razmjene i obuku osoblja, industrija inkubacije i razvoj investicija fonda financiranje savjetodavnih usluga, jačanje razmjene i suradnje s domaće i inozemne titana i rijetke metalnih materijala industrije organizacije, jedinice i pruža zgodan mnogim uvjetima. Industrijski savez će također promovirati poduzeća, sveučilišta i istraživačkih institucija suradnje, poboljšavaju nezavisne inovacija sposobnost titana i rijetke metalne industrije i ukupnu razinu, promovirati održivi i zdrav razvoj industrije Titan.Nova posjetnica za industrijske baštine titana industrije

Titan je poznat kao svijeti #39; s prostora metala, morski metala i strateški metalnih materijala, je moćna zemlja mora, neizbježno.

Baojiand #39 s dva izuzetan doprinos Chinaand #39; s metalurgije, andquot; drevni brončani roba, danas postoje Titan alloyandquot;. Danas, titana industrije je bio kao andquot; industrijska heritageandquot; piše nove posjetnice u Baoji. Prema statistikama, 2014 Baoji titana industrije baze se očekuje da titana industrije prihod od prodaje od 3,3 milijarde Juana, na Baoji high tech Zone postalo kod kuće i u inozemstvu vodi do titana industrije dati prioritet za proširenje Volfram i molibden, tantal, niobij, cirkonij i hafnijum, razrijeđenom plemenitih metala istraživanje i razvoj, preradu, prodaju bazu. Formiranje spužva titanaTitan ingota - Titan otkivaka-Titan-Titan dijelova i opremei kompletan Titan obrada industriju lanca. Titan, legure titana, titana i Titan legure u prahu,Titan opreme, formirana skalecirkonij i hafnijum tantal, niobij, i sl. niz smjer. Formirana duboku obradu titana kao glavni vod, sa civilnim zalihe, zračni prostor, medicinski i Titan opreme, kao što su serije proizvoda klastera.


Očekuje u 2020, Baoji od titana industrije klastera će ostvariti godišnji prihodi od 100 milijardi Yuana, godišnje proizvodnje od 2000 tona nuklearni gradus spužva titana, 500 tonanuklearni gradus cirkonij proizvodai 500 tona industrijskog cirkonij razini proizvodnje. Baoji će doista postati svijeti #39; s vodećim, domaćih prvoklasnih novi tehnološki industrijsku bazu. Baoji high-tech Zone će postati svijeti #39; s najvećih industrijskih inovacija čvorišta mreže, na zemlji i #39; s najvećih razmjera i klastera proizvodnje baza, Baojiand #39; s andquot; Kina Titan Valleyandquot; Marka će biti poznati u svijetu.


China Daily novinar Zhang Xin 2015.2.25