Banner

News

"Baoji igrao Forte - kineski Titan dolini" da ubrza razvoj skeniranja

Dec 07, 2015

-Titan i Titan legure industrija je jedan od gradskih devet industrijskih klastera, prošle godine, grad Baoji, Kina je kohezija proboj, Ukupna Izlazna vrijednost od 330 Juana, postići ravnomjeran razvoj meta za grad za održavanje više od 10% rast bdp-a.

-ove godine, "Baoji – Kina Titan doline" ponovno zvučao rog da ubrza razvoj nacionalnih titana industrije patenta navigacije i razvoj područja za eksperimentiranje, razvoj industrije Titan nacrtati na

-"karta blaga;" u bliskoj budućnosti, početi izgradnju nadzor kvalitete proizvoda od titana i testni centar, povećati Titan Valley u industrijski razvoj vodećih moć i pravo da govori. Naš grad aktivno voditi Titan poduzeća za jačanje znanstvenih istraživanja, razvijati tržište, proširenje industrijskog lanca, potaknuti titana industrije veće i bolje kvalitete.

Crtanje mapa s blagom "-patent navigacije"

-Titan industrija ima samo 400 patente, Računovodstvo za samo 9,9% zemlje, manje od svoj tržište udio od 1/8, u kojem lokalni preduzeća u Baoji primjenjuje samo za više od 200 komada patenta. "To znači da stupanj patenta resursa u Baoji titana industrije i njen status u industriji ne podudaraju, hitno treba biti unaprijeđen patenta snaga titana industrije." Titan i rijetki metalni materijali industrija savez zamjenik generalnog sekretara, Baoji high tech Zone, zamjenik direktora Wang Jingqing je titana industrije je tipična tehnologija intenzivne industrije, titana industrije u razvoju nedostatak podrške patenta tehnologije, zasigurno utjecati na industrijski razvoj. A grad izgraditi nacionalne titana industrije patenta navigacije i razvoju eksperimentiranja prostora, to ispucati ovaj problem.

Glavne odgovornosti razvoj patenta plovidbe i razvoju industrije Titan je korištenje patentnih informacijskih resursa i patenta analiza kao osnova, te voditi i podržavaju industrijski znanstveni razvoj kroz korištenje patenta tehnološka inovacija, inovacije proizvoda, organizacije inovacija i inovacija poslovnog modela. Ako titana industrije je istinsko blago, a zatim patenta navigacija je kao mapa s blagom, reći će "kopati blago" Gdje su zamke, gdje je bogatstvo.

-titana industrije u našem gradu je jedna od prvog patenta 8 Navigacijsko područje eksperimentiranja. Od rujna 2013., u Dziv je formalno uspostavljena, ima status quo titana industrije u našem gradu, putem razvoja, i tako dalje za precizno određivanje položaja. Prva faza rezultate ne samo u Dziv pozitivne, ali i za razvoj industrije Titan u našem gradu je igrao aktivnu ulogu u vođenju. Kroz podršku znanstvenim i tehnološkim inovacijama, izgraditi platformu za industriju, istraživanje i druge inicijative za vođenje poduzeća unijeti high-end proizvodima, jačati konkurentnost jezgre, novi proizvodi, nove tehnologije su predstavio. Baoji Eurasia tvrtka R & D i proizvodnja lagani, visoke čvrstoće i visoke temperature otpor rotora tip zrakoplova Titan legure okvira, formiranje sgodišnje proizvodnje od 80 godina u formaciji 5 Titan rotora oštrica kapacitet proizvodnje, prihoda od prodaje 1,5 Juana. Osim toga, broj malih i srednjih Titan proizvodnje Titan legure kaciga, staklene zavjese zid Titan isječak, Titan legure srčani pejsmejker ljuske, novi Titan legure umjetnih zglobova i drugih proizvoda, ne samo alternativa za slične uvoze proizvode, ali također izvoze na međunarodno tržište.