Banner

News

Baoji Titanium I Novi materijali industrije će imati skok naprijed za razvoj

May 05, 2017

2017 Baoji Kina Titanium Valley International Titanium Industry Expo (u daljnjem tekstu: titan Expo) će se održati u Baoji konvencije i Exhibition Centre od 24. do 27. aprila.

Kao najveći, najkvalitetniji titan industrije izložbe, izložba obuhvaća vojne opreme, zrakoplovne, pomorske, naftne industrije, medicinske opreme, proizvodnju automobila, dnevne potrepštine kao što su titan prijavni materijal, u kombinaciji sa foruma i projekata u skladu o promociji poslovnih aktivnosti, izgraditi platformu za međunarodne razmjene i suradnje, promovirati titan brz razvoj industrijskih klastera.


Phoenix Shaanxi kanal intervju s gradonačelnikom Baoji Hui Jincai


Titanium Expo iz perspektive više dimenzionalne perspektive, fokusirajte se na titan proizvoda, titan industrije proširenje lanca. Titan Expo pozvao domaćih i stranih preduzeća prikaz novih proizvoda, nove tehnologije, nove formate, u trend budućeg razvoja titana proizvoda na tržištu, neka cijeli titan industrija ima veći razvoj prostora. Dan ranije, gradonačelnik Baoji Hui Jincai je rekao da je budućnost u intervjuu za Shaanxi kanal ifeng.com, razvoj Baoji titana i nove industrije će uvesti u razvoju velikom brzinom.

Phoenix Shaanxi kanal: titan Expo na titan industrije u Baoji, pa čak i razvoj industrijske ekonomije u Baoji što je vodeći uloga?


Hui Jincai: "kineskoj proizvodnji 2025" materijal je ključ za trajno mjesto Baoji kao titan Expo, održava svake dvije godine u titan Expo, što je od velikog značaja za Baoji.

Tema ovogodišnjeg titan Expo je: nova era novih materijala i novih aplikacija, što ukazuje na budući pravac razvoja titan industrije u Baoji. Titan Expo će promovirati razvoj titan industrije u Baoji u pogledu razmjene informacija, tehničke interakciju i tako dalje.


Baoji ima reputaciju "Kina Titan dolina" zbog svoje istaknuto mjesto u razvoju titan industrije u Baoji. Trenutno, grad ima ukupno 530 u vezi titan preduzeća, uključujući i civilno poduzeća čine više od 60% u zemlji, vojni čine više od 90%.


Titan materijal je predstavnik high-end prerađivačkoj industriji u našoj zemlji, pravac materijala, zrakoplovne u zemlji, zrakoplovstva i medicinske i drugim oblastima, predstavljeni su inovacije titan tehnologije. Titan Expo će dodatno unaprijediti i promovirati razvoj titan industrije u Baoji, što je od velikog značaja za promociju "Shaanxi Zhi" i "Zhi Zhi".


Phoenix Shaanxi kanal: Baoji u promociji održivog razvoja titan industrije, kakvi su planovi?

Hui Jincai: kako da promoviše razvoj titana i novih materijala u Baoji Baoji je uradio sljedeće rada:

Prvo, uhvatite planiranja. "13. petogodišnjeg" period, Baoji planira učiniti 100000000000 titana i novih materijala industrije, formiranje 100000000000 industrije klastera. Trenutno, ukupno 530 titan industrije preduzeća u Baoji, od čega je više od 20 milijardi izlazne vrijednosti kompanije, izlazna vrijednost od preko 100 miliona preduzeća u zemlji. Sve u svemu, industrijske baze je relativno jaka.

Mi ćemo biti u Baoji pet 100000000000 industrije, kako bi se omogućilo titan i novih materijala industrije u unaprijed. Sada smo u regionalnim fokusom dva na promociji razvoja titan industrije, a titan industrijski park izgrađen u zoni visoke tehnologije, drugi je ti Mei županije Industrijski park.

Zatim Baoji će nastaviti da rade dobar posao investicija, tako da više preduzeća imaju snage da uđe Baoji, formiranje industrijskih klastera u Baoji, tako da Baoji je postao pravi kineski titan dolina ".

Drugi aspekt je hvatajući inovacije. Budućeg razvoja titana i nove industrije treba da se zasniva na inovacijama kao tema za promociju razvoja, koji je tehnološke inovacije, a drugi je inovacije proizvoda, postoji inovacija usluga.

U pogledu tehnoloških inovacija, s jedne strane, Baoji uglavnom oko razvoj high-end titan industrije, fokusirajući se na high-end aplikacije kao što su nacionalne zrakoplovne aplikacije. Baoji će dodatno unaprijediti tehnički sadržaj. S druge strane, glavna meta je implantata ljudskog tijela, kućanskih aparata i druge aspekte, u navigaciju, kemijskoj industriji, te je potrebna otpornost na koroziju, aplikacije visokog intenziteta za povećanje razvoja. Sve u svemu, razvoj titana u Baoji ići na oba kraja, jedan je high-end, civil, a život je usko povezan sa razvojem low-end aplikacija.

Iz perspektive inovacije proizvoda, titan industrije u Baoji ima velike prednosti u razvoju high-end materijala u zemlji i svijetu su predstavnik.

Baoji planira da uvede tehnologiju, uvođenje talenta, uvođenje kapitala da privuku snagu preduzeća nastanio u Baoji, u razvoj proizvoda, marketing i druge aspekte, dodatno povećati prednosti. Oko njih, Baoji uspostaviti nacionalni istraživanje i razvoj tehnologija centar, nacionalni centar za testiranje proizvoda, nacionalni marketing proizvoda centar, postoji niz pokrajinskih nivou R & D centar. U ovom trenutku, mnoga preduzeća su postavili vlastite preduzeće R & D centar. Ukupno više od 500 titan preduzeća u Baoji, što čini desetine tehničke poduzeća inovacija.

Sve u svemu, u smislu tehnoloških inovacija, Baoji je jasan pravac i zadatke u budućnosti, Baoji ili promovirati inovacije i razvoj novih materijala industrije.

Poslednjem nivou je da shvati usluga, za razvoj titan industrije, Baoji opštinskih vlasti da se sprovede sveobuhvatna, multi link usluga. Jedan od njih je da se stvori okruženje, titan industrije kao stub razvoja industrije u Baoji Baoji u titan industriji R & D i marketing sredstava za učiniti mnogo usluga. S druge strane, mi ćemo promovirati razvoj titana i novim lancem materijala industrije, vlada je izgradila platforma za izgradnju platformi za pružanje usluga za preduzeće da se smiri, razvoj poslovanja i druge aspekte uvjeta.

Kroz Baoji općinske vlasti u planiranju, inovacija, servis na punoj skali od budućnosti, Baoji je titan i nove