Banner

News

Boeing je sposobnost za poboljšanje preciznosti dijelova legure titana

Sep 07, 2017

Boeing je sposobnost za poboljšanje preciznosti dijelova legure titana


Nedavno, strani mediji tvrtke Boeing (BOEING) se nalazi u sjeverozapadnoj Montani Sjedinjenih Država (Montana) proizvodne baze će biti opremljen nabavku novih CNC alatni strojevi za obradu tvrdih materijala i lagane materijale, dijelovi s vremenom će se koristiti u Boeing 777 X.

Jasno je da je ova serija zrakoplova najvećih svjetskih i najnapredniji i najučinkovitiji blizanac, u usporedbi s drugim konkurentnim modelima (kao što su Airbus A350, A380 777 X), Potrošnja goriva može se smanjiti za 12 posto, očekuje se da smanje operativne troškove 10% . Kompanijama se očekuje početak operacije do 2020.

Obradu zadatka od ključnih dijelova za Nadolazeći Boeing 777 X zrakoplova, ekspanzija u preciznosti obrade snage, nalazi u Montani Helena izrada baza završetak ekspanzije 90000 kvadratnih metara. To je izvijestio da je baza posvećena Boeing 737, 747, 767 i 787 i ostali modeli složenih tvrdo metalnih materijala obrade.

U sadašnjosti, ukupno 257000 kvadrata Boeing Helena proizvodnje baza će biti opremljen novi CNC alatni strojevi za obradu 777 X povezivanje dijelova krila na trup, kao i terminala terminala uređaja.

Titan legure materijal je snažan i lagan i bilo je težak problem od nemagnetnog. U isto vrijeme, zbog tvrdoće materijala alat sama visoka Krutost izazova--da li brzina obrade potrebu za učinkovitu kontrolu, ili zbog hlađenja načine da ublaži nuspojave od tvrdog materijala u visoke performanse prilikom obrade. Čest primjer ovog potonjeg je kriogena obrada, kao što su isporuku tekući dušik za alat za rezanje.

Boeing je pokazati trošak širenja Montana proizvodne baze, niti je bilo spomenuto da li novi kapacitet obrade će početi sa radom početkom sljedeće godine.

U 2010, Boeing je kupio Samit aeronautike, bivši Helena proizvodna baza u Montana (Montana), koji je radio na proizvodnji zrakoplova, legure titana i metalnih konstrukcija. Boeing je rekao bilo je druga ekspanzija od Akvizicije i Boeing je uložio 12 milijuna dolara u proteklih godinu dana.