Banner

News

Britanski muška glava pala stan sa titanijumske ploče za preoblikovanje lubanje kako bi izgled lubanje

May 09, 2016

Međunarodnim Online Zhuangao: prema British andquot; dnevne Mailandquot; 27 Travanj izvijestio, 32-godišnji muškarac u Engleskoj prosinca 2012 u Koh Samui, Tajland putovanja, slučajno od balkona pada, izgubio gotovo polovicu lubanje. Nekoliko dana prije, uz pomoćTitan ploča, čovjek konačno obnovljena bivši izgleda, želi pronaći ženu.


Čovjek po imenu Lee Charlie (Lee Charie), iz hertfordshire. Prema izvješćima, Charlie pala sa balkona 6,7 metara od temelja.


U to vrijeme, Charlieand #39; s glave je bio ozbiljno oštećen, pun koma za dva dana, nema ni traga životu. Nakon uspješno spašavanje Charlie, kako bi mu glavu za oporavak, liječnik morao uzeti dio lubanje, Charlie. Od tog trenutka, Charlie je izgledao kao glava je andquot; pala flatandquot; general. Međutim, 16 mjeseci kasnije, napokon uspio je instalirati naTitan na lubanji. Sada, izvana, to se ne može jasno vidjeti da mu je ozlijeđena. Pobjeći nakon što Charlie rekao, sada je njegova želja oženiti ženu, opet na lutriji.


To je izvijestio da Titan se obično koristi u tijelu letjelicu ili zrakoplova. U tu svrhu, Charlie uvela u njegov novi nadimak letjelicu headandquot;. Prema izvještajima, upotrebaTitan lubanjeCharlie lubanje trošak od oko 900 funti (oko 9451 Juana), potrebno provesti nekoliko dana vrijeme. (Lin Xi)