Banner

News

Kompanija Changhe Aircraft Industry Company Helicopter sa Procesom obrade delova titanskog legura kroz provincijalnu inspekciju

Jun 02, 2017

Prema izveštaju Kineske aviokompanije objavljeno je 9. marta 2017. godine, ekspertska grupa pokrajine u pokrajini Jiangxi u avionskoj industriji AVIC Changhe (Group) Co., Ltd. (u daljem tekstu: Chang Fei), medvjed Čang Fei U provinciji Jiangxi provincije naučne i tehnološke podrške projekat "helikopterska titanijumska legura glavnog ključa prelazne površine dugogodišnja završna studija na tehnologiji obrade" prijema pregleda.


Projektni tim za prijem je slušao finansijske izveštaje, izveštaje o prihvatanju, izveštaje o radu i tehničke izveštaje o projektu troškova finansijske nauke i tehnologije i pregledao relevantne materijale.


Nakon istrage i diskusije, stručnjaci su se složili da: projekat je postigao ciljeve istraživanja i zadatke tehničkih indikatora, racionalnu upotrebu projektnih sredstava, integritet prijema podataka o projektu, standardni i djelotvorni, odobreni od strane. Prijavljeno je da se projekat titanijumske legure bez oštećenja i poliranja parametara procesa na istraživanju kvaliteta površine i trajanja zamora, preokreta u ključnim tehnologijama za dijelove za ljuljanje poliranje, postupak automatskog abrazivnog brušenja pomoću CNC opreme, dobijaju krivu efekata različitih Parametri poliranja i procesne uslove na kvalitetu površine, izbjegavaju feniranje kapljice kapljice, kvalitet legura titanijuma i vijek trajanja dijelova čvorišta su značajno poboljšani. (Izvor: Kineski Airlines)