Banner

News

Kina čini Titan 10000 metara sa potopljenim čovjekom može pokriti 100% svjetskih voda

Dec 11, 2017

Kina pravi "titanijum"! Kapacitet od 10000 metara sa podzemnim vodom može pokriti 100% svetskih voda,


Govoreći o zmaju, niko nije upoznat s tim, jer je rođenje zmaja znak da je Kina postala najbolja svjetska tehnologija s dubokim ronjenjem duboko posade. Prema dizajnu, najveća dubina ronjenja zmajeva je 7000 metara.


7000 metara! Ovo je bilo jako moćno, ali nedavno smo u oblasti dubokih podmornica postigli značajan napredak, ključna komponenta kineske senzorske sfere je samorazvijene mjerače sa potopljenim završnim završetkom u zadnjem mjesecu, nedavno je završio ulaz, otvarajući prozor da posmatra rad.


Lopta je jedan od osnovnih modula posadjivih potopljenih komponenti, glavna površina je potopljena, 10000 metara čamca za titanijum sa potopljenim potapanjem kabine, u procesu proizvodnje kako bi se prevazišle tehničke poteškoće jedan za drugim. Sada pratite novinara otišli u potragu.


To je jedan od najvažnijih procesa za izvođenje ulaza u zaštićenu kapsulu i otvaranje prozora za posmatranje, koji je veoma zahtjevan za materijal i tehnologiju. Reporter je video na licu mesta, postoje dvije rupe, upravo završena južna hemisfera, najveća je u budućnosti oceanska potopna ulazna kapija, druga je da posmatra podvodni svet prozora automobila.


Baoji titanijumska industrija Limited by Share Ltd generalni direktor Jia Shuanxiao: to je poseban materijal od deset hiljada metara, cijela ljuska zahtjeva, više od 4500 i broj Dragon su mnogo veći. Velike promene su se dogodile u formiranju i zavarivanju materijala, uključujući strukturu celine.


U 2020. godini nova generacija potopljenog potopljenog motora razvijene od strane Kine biće testirana u Marianskom rovu, najdubljem dijelu svijeta, a dubina ronjenja je više od deset hiljada metara. Zbog velikog pritiska u dubokom moru, to se razlikuje od 4500 metara dubokog morskog ratnika i broja zmajeva od 7000 metara.


Jia Shuanxiao, generalni direktor Baoji titan industrije Limited by Share Ltd: bira se veći broj legura titana sa većom snagom pri izboru materijala. Ovo je naš prvi pokušaj, i nema gotovih materijala o kojima se svet poziva.


Potopljeni pritisak u milion metara podjednak je za postavljanje automobila u noktiju, podvodna loptasta kapsula je da se osamosutama osigura najvažnija sigurnosna barijera. Lopte sa loptom napravljene od nove generacije legure titana su pažljivo dizajnirane za oblik, okruglost i debljinu zida. Po završetku dva hemisferička zavarivanja, sklapanja i drugih radova, očekuje se da će simulirani test pritiska na morskom dnu od 10 hiljada metara biti sproveden u prvoj polovini naredne godine.


Duboko more je potpuno pokriveno "titanijumom" u Kini


Materijal titanijumske legure koji se koristi u kugelama čamaca sa potopljenim vodom je široko primenjen u oblasti vazduhoplovstva i vazduhoplovstva. Istraživači su otkrili da je titan legura pogodna i za opremu dubokom moru. Koje su prednosti i tehničke poteškoće kabine sa čime je napravljen od ovog materijala?
Prvo, titan ima moćnu antikorozivnu funkciju. Očekuje se da će autonomni razvoj Kine u potopljenom broju od 10000 metara biti korišten već 30 godina, a karakteristike gotovo ne-korozije značajno poboljšavaju izdržljivost rezervoara nosača titanove legure.


Wang Dingchun, zamjenik lidera potopne potopne projektne grupe od 10000 metara: titanium materijali, u osnovi godišnja korozija je 0 nekoliko milimetara za kvantifikaciju.


Pored toga, za prevazilaženje dubokog pritiska, titan legure ne samo visoke čvrstoće i fleksibilnosti, može biti u procesu ronjenja i plutanja, čuvajući tvrdoću deformacije, kako bi se obezbedio siguran prostor oceanauta. Pored toga, istraživači su takođe smirili originalan dizajn. Prije toga, upotrebljena lopta za lopaticu kašike koristila se u čamcu sa inostranstvom, to jest da prvo napravimo lubrikantni ventil, a zatim ga zavarimo u celu kuglu, ne samo da ima puno zavarivanja i dugog perioda izgradnje, već i potrebe da se poboljša u smislu sigurnosti. Upotreba hemisferičkog lemljenja može smanjiti broj zavarenih spojeva, a proces je teži, ali pouzdanost je značajno poboljšana.


Baoji titanijumska industrija Limited by Share Ltd generalni direktor Jia Shuanxiao: takav veliki i deblji materijal, takođe je prvi put da napravi tako veliku loptu. Za našu zemlju, od pripreme materijala do kalupa, ona je dostigla granicu.


Ima 7000 metara ronilačke sposobnosti podvodnog zmaja, plutajućeg materijala za proizvodnju u Velikoj Britaniji, mehanička ruka je Sjedinjene Države, čamac sa čamcem u Rusiji i trenutno gradi potopljenu čamcu M sa pokrivanjem 100% globalnih okeanskih voda da budu potpuno operativni kapaciteti, a kineski razvijen.