Banner

News

Kina dolina titana međunarodne titana industrije Expo Održat će se u Baoji u 24 travnja

Mar 27, 2017

Baoji News Network (novinar Hui Yaohui) 23. Mart, novinari iz općinskih vlada četvrtom izvršni sastanak bio obaviješten da u 2017 kineski Titan cirkonij i hafnijum aplikacija i forum Baoji kineski titana dolini International titana industrije Expo Održat će se u Travanj 24 do 27 u Baoji Izložbeni centar, trenutno Pripremni radovi za Expo je u redu.


Kina Titan dolini International titana industrije Eksponent će se održati u Baoji u 24 travnja

Podataka slika

Tema andquot; nove materijale, nove aplikacije, nove ere od titana industrije Expo općinsku upravu i Kina Titan cirkonij i hafnijum Udruga, sastanak uglavnom uključuje 2017 kineski Titan cirkonij i hafnijum aplikacija i forum, titan, cirkonij i hafnijum proizvodi izložba, 2017 kineski cirkonij i hafnijum seminara, govori na ulaganja industrije i promocija preduzeća, posjet itd... Izložba će uključivati vojne opreme, zračni prostor, marinac, naftne industrije, medicinske opreme, proizvodnja automobila, dnevne potrebe kao što su Titan materijal aplikacije polja i postavi integracije vojne i civilne proizvode izložba, Međunarodna izložba proizvoda, NIDRI R andamp; Izložba proizvoda D i Alibaba kroz online transakcije četiri posebne izložbe, u kombinaciji sa Foruma i projekt pregovaranja, poslovne promocije i ostale aktivnosti za izgradnju platformi za međunarodne razmjene i suradnje, proširiti aplikacija području Titanijumski proizvodi, titana industrije za poboljšanje kvalitete i efikasnosti razvoja, promovirati brzi razvoj klastera industrije Titan.


Kina Titan dolini International titana industrije Eksponent će se održati u Baoji u 24 travnja


Podataka slika


Baoji je jedan od rijetkih u svijetu sa titan, Volfram, molibden, tantal, niobij, cirkonij, hafnijum i drugih rijetke obrada metala materijala obrada, marketing, istraživanje i razvoj baze. Postoje rijetke metalne novih materijala industrije, znanstvenih istraživanja, proizvodnje, obrade, trgovine i cirkulacije više od 400 poduzeća, Titan opreme, tehnologije i proizvodnje kapaciteta obrade materijala zauzima prvo mjesto u zemlji, kapacitet proizvodnje činili oko 60% u zemlji tržišni udio više od 80% domaće Titan obrada materijala tržišta, Računovodstvo za više od 20% svjetske proizvodnje , medvjed kineski više od 90% high-end Titanijumski proizvodi proizvodne zadatke. Kina obojenih metala udruženje industrije Titan cirkonij hafnijum grana iz Baoji jak industrijske snage, složile su se održavati svake dvije godine u Baoji od titana industrije summitu forumandquot;