Banner

News

Kineski projekat Hanking Indonesia Nickel za vraćanje proizvodnje i prodaje

Nov 09, 2017

KINESKI HANKING INDONEZIJSKI NIKEL PROJEKT DA VODI PROIZVODNJU I PRODAJU

Kineski Hanking Holdings Limited (u daljem tekstu: Kineski Hanking) objavio je da projekat nikla u Indoneziji obnavlja proizvodnju i prodaju.


Indonezija ima optimalni kvalitet svetskih izvora nikl-laterite, Kina Hanking ima projekat nikl-laterita u Indoneziji u provinciji Sulawesi (jugoistočni Beike Neville "projekat"), potencijalni ekspanzioni projekat nikl-a u 2013. godini. Depozit pripada svetskoj super velikoj rudi resursi koji sadrže resurse u skladu sa JORC standardom 3,5 tona nikla metala iznosio je 4 miliona 800 tona tona, prosječna ocjena je 1,37%, što je više od globalnog nivoa nikla (1,28%), u potpunosti odražava bogatstvo i kvalitet resursi niklovog ruda kompanije, bili su na čelu sveta.


Kina Hanking nikl projekat je započeo rudarstvo proizvodnjom i prodajom lateritne niklne rude 2013. januara 2014. godine, indonežanska vlada je izdala zabranu izvoza rude (odredbe "potraživanja", uključujući i ministra) proizvoda za proizvodnju minerala za izvoz nikla, projekat nikla započeo je 3 godine proizvodnju i održavanje. Implementacijom ministarskog naloga, više kompanija iz Indonezije za proizvodnju nuklearnih sirovina i proizvodnih postrojenja za proizvodnju postrojenja za proizvodnju u lokalnom niklu, talasu za proizvodnju niklovog ruda Indonezije se povećava iz godine u godinu, što je značajno podstaklo lokalnu potražnju za niklom, niklom projekat za oporavak Kineska Hanking proizvodnja postavila je temelj za tržište dobro.

U prvoj polovini 2017. godine jaz između globalnog prečišćenog nikla dostigao je 50000 tona, a cena nikla je podržana. Kineski Hanking Chengshichengshi, 2017 da ponovo pokrene projekat nikla, završen u prvoj polovini pripreme za proizvodnju i obnavljanje rudarske dozvole, avgust početak rudarske proizvodnje, proizveo je visokokvalitetni nikl lateritni nikal oko 170 hiljada tona, prosječna ocjena 2,1%, a od 17. oktobra nadalje se transportuje u serijama Indonezija, Južna Sulawesi, provincija Moro Wali Hill Industrial Park. Godina će doprinijeti profitu kompanije. Preduzeće ima široki zeleni niklovani nikal i kompaniju od nerđajućeg čelika (kineski zamak), investiciona kompanija za rudarstvo Sulavesija potvrdila je odnos između ponude i potražnje od niklovog ruda.


Restart projekta, proizvodnja i prodaja vrijednosti projekta nikla ima milepost smisla, sadrži ogroman potencijal za rast, postaje novi izvor rasta dobiti Kinezi. Kao sveobuhvatna kompanija sa 20 godina poslovanja istorije međunarodne grupacije rudarske industrije, eksploatacija kineskog Hankinga i operacija gvožđa i nikla, zlata i drugih metala kao što su kobalt i drugi strateški mineralni resursi, te težiti maksimalnoj vrijednosti. U budućnosti, nastaviti u Kinu Hanking ključna razvojna strategija kompanije sa niskim troškovima, multi-mineralnim, internacionalizacijom, stalno unapređivanjem postizanja održivog razvoja, dodatno poboljšanje statusa industrije.