Banner

News

Povećanje troškova i niska zaliha izazvana povećanjem cijene spužve od titana

Mar 26, 2018

Najnoviji podaci pokazuju da je titanijum spužva od 0 do 4 stepena tržišna kotacija iznosi oko 3%, a sadašnja cena za titanijum sponge titanium 0 je RMB pedeset osam hiljada i pet stotina juana po toni. Cijena sunđernog titana ponovo se povećava u kineskoj Lunarnoj novoj godini. 28. februara, cena titanijumskog sunđera na svim nivoima porasla je za 1000 juana po toni.


WeChat Image_20180326102759.jpg

Insajderi industrije smatraju da je krajnji trošak i čvrsta akcija postali glavni faktor u rastu cena.


Glavni razlog za cenu titanijumskog sunđera porastao je dva puta, analitičar Li Bin smatra da se cena konačne cene titana povećava, rastući troškovi podrške cijene titanijumskog sunđera. Sichuan Panzhihua titan cijene porastao je dva, 46% grade titanium je trenutno na 1370 juana / tona, 40% grade titan je trenutno na 850 juana / tona, u odnosu na prije nego što je Spring Festival porastao 7,45% i 6,25%; istovremeno, pad inventara spiralnog titana. Sve u svemu, skorašnji rast cena i troškova titanijumskog spužva titana povećao se u blizini kraja, industrija titanijumske spužve je i dalje u liniji u blizini profitne situacije.


Uz to, magnezijumski ingot sirovine titanijumske sunđera porastao je za oko 300 juana po toni. Cijena četiri titanijum hlorida je relativno stabilna, ali sa zatvaranjem i remontom velikih četiri preduzeća za titanijum hlorid, snabdevanje titanijum hloridom može dovesti do napetosti snage i cijene četiri titanijum hlorida.


Iz situacije na nizvodnom tržištu, preduzeća iz titana imaju određenu količinu sunđera od titanijuma i kratkoročno nedostatak velike količine titanijumskog sunđera. Rui Dao metalna mreža predviđa da će buduće poslovanje na tržištu titanijuma sponge biti mala količina potražnje, nizvodno preduzeće ili smanjenje kupovine za popis inventara.