Banner

News

Potražnja za titanom za aerospace industriju u Sjedinjenim Državama raste i traži se za titan Za industriju je u padu

Nov 10, 2017

Potražnja za titanijumom za vazduhoplovnu industriju u Sjedinjenim Američkim Državama raste, a tražnja za titanom za industriju je opadala


Dvije četvrtine 2017. godine, iako se aktivnost industrijskog tržišta smanjuje, industrijski titanium smanjuje potrebu, ali tržište vazduhoplovstva zahtijeva rast koji promoviše snabdijevanje titanijuma, vazduhoplovnih titanijuma i cijena titanijuma.


American Standard Ti6Al4V cijena je porasla sa 27 ~ 29 USD / funti na 28 ~ 30 USD / funti, dok je cena od 6/4 bara porasla sa 20 ~ 22 US dolara / funta na 21 ~ 23 USD / funti. Cena od 6/4 titana je i dalje 8 ~ 8,5 USD / kilograma.


Proizvođač iz titana u Sjedinjenim Državama kaže da je posao sada zauzet, ali proizvod se ne prodaje. Tradicionalno sezonsko usporavanje dolazi, obično u avgustu, ali je u proteklih nekoliko godina taj period produžen do septembra.


Cijena vazduhoplovnog otpada u Sjedinjenim Američkim Državama u bliskoj budućnosti. Bulk 6/4 cijena otpada od 3.5 ~ 3.75 dolara / funti, od cene titanijum spužve niskih $ 1. Cena rotor sponge titana uvezena iz Japana pala je sa 4,95 dolara po kilogramu na 4,83 američke dolara po kilogramu. Sa povećanjem cijena olovaka od titana, blago vazduhoplovstvo, ali i dalje ispod istorijskih nivoa.


Cijena komercijalnog čistog titanskog lista pala je sa 10,75 ~ 11,25 USD / lb do 9,5 ~ 10 USD / funti. Cijena komercijalnih čistih titan barova pala je sa 13,5 ~ 14 USD / lb na 13 ~ 13,5 USD / funti.


U Sjedinjenim Državama, prodavac titana rekao je da komercijalno čisto smanjenje tržišnog titanijuma, upotreba komercijalnih čistih titanijih industrija uključuje naftu i gas, hemijsku preradu i brodogradnju u posljednjih nekoliko godina, razvoj je spor i kineski privrednici su po veoma niskoj cijeni damping proizvodi. (titanijumska industrija u Kini)