Banner

News

Domaći 60 tisuća tona Titan spužva dodira

Mar 22, 2017

Nedavno, domaće titana industrije najeksplozivnijih vijest je domaće titanijevog dioksida industriji dva vodeća poduzeća u Sichuan longmang Navedena i kineski domaće Titan dioksid tvrtka s milijardama događanja. Od 6. srpanj 2015, dvije kompanije spojene otvoriti put za početak, nakon pola godine, konačno dolaze u ostvarenje, zadovoljavajuće. Takovim spajanjem nastaje tržišna kapitalizacija u više od 30 milijardi navedene tvrtke, nakon spajanja milijarde je Titan dioksid industrije super nosač, proizvodnja razmjera redovima prvi u zemlji, svijeti #39; s četvrtom.

Fokus zabrinutost je milijarde u kombinaciji tvrtka predsjednik Xu bande govore. On je o budućem razvoju poduzeća iznijela tri boda, sveobuhvatno poboljšanje kontinuiranu posvećenost Titan dioksid proizvodnje, postojeći kapacitet proizvodnje od 600 tisuća tona, proširen do 1 milijuna 300 tisuća tona, uključujući i 700 tisuća tona sumporne kiseline, 600 tisuća tona kloriranje, i na kraju postati svijeti #39; s najveći Titan dioksid proizvodnje poduzeća; drugo, spužva formiranja industrijskog lanca prednost po kloriranje nastavak izgradnje 60 tisuća tona Titan projekt, u isto vrijeme proširenje Titan legure materijal koji se koristi u vojsci da nizvodno; Treće, kroz spajanja i Akvizicije strategije, spajanja i kvalitetu poduzeća, poboljšanje industrijske koncentracije.


U samo o budućem razvoju poduzeća u formulaciji titana, smireno trebali trenutni ozbiljan višak kapaciteta Titan spužvu pod uvjetom ozbiljne slabosti na tržištu dionica u Titan obrade tržišta, proširiti industrijskog lanca u obliku 60 tisuća tona proizvodnje Titan spužva i Titan legure materijala sa proširenjem nizvodno industrije istovremeno , a spajanjem kvalitete tvrtke, poboljšati izvedivost industrijske koncentracije na kraju koliko? Postizanje cilja stvarnosti i pouzdanosti na kraju koliko? Xu banda u tom smjeru, to stvarno izazvao veliku pozornost u Titan industrija tvrtki, ali izazvale žučne rasprave o industryand #39; s događajima.


Da li Bo publike publike?

Tumačenje ove izjave je teško razumjeti i spojiti proizvodnju poduzeća milijarde longmang prvi domaći Titan dioksid kapacitet proizvodnje od 600 tisuća tona, od sada, postupno razvio u proizvodni kapacitet od 1 milijuna 300 tisuća tona, fazi cilj možda nije teško postići. Iz trenutne točke gledišta, ovaj yearand #39; s domaće prodajne cijene Titan dioksida 10 ruža, ili više od 30%, znatno povećanje ukupne prihode. Dobri izgledi za razvoj, dobar razvoj trend, prirodno bogata titanijevog dioksida industriji. Prema trenutni razvoj trend težnji, domaće Titan dioksid industrije, longmang milijarde postići prvi gol samo postavi može se reći da je s ekstremnim lakoćom.


Ali autor smatra da implementaciju obrade lanac proširenje industrije i proizvodnju vojnog materijala za Titan legure titana, dva strateška cilja je Bo jabučice komponentu, s razvojem domaćeg Titan obrada preduzeća 50 godina BaoTi grupa kao primjer, proširiti industrijskog lanca je posljednjih deset godina, vojnu uporabu titana materijala je stalna inovacija u razvoju za stabilan razvoj. Razvoj industrije i longmang milijarde križ, teško postići cilj, kao što se može zamisliti.


Je li moguće proširiti titana industrije lanac?

Kako bi se postigla milijarde ući Titan prerađivačke industrije, je dug put otići. Prvi andquot; gehangrugeshanandquot;. Iako su industrije Titan dioksida i prerađivačke industrije Titan Titan industrija osim proizvodnje Titan spužva od nule, proizvodnja vojne Titan legure materijala, nije stvar preko noći. Bez obzira iz procesne opreme za proizvodnju Titan spužva i titanium materijali i tehnologija obrade, tehničke barijere su teško svladati, da se kroz ove ključne opreme i tehnologije, proizvode, put otići do grebena, napasti, je dugo u budućnosti. Drugo, potreba za snažan glavni lanac podrška. Njegov predsjednik Xu banda na konferenciji za novinare rekao je joint i longmang Kimberly, dva nakon spajanja, godišnja neto dobit od ne manje od 1 milijarde Juana. Konferencija longmang milijarde i Shanghai Pudong Development Bank potpisali sporazum strateške suradnje, Shanghai Pudong Razvojna banka namjerava za poduzeće kreditna 5 milijardi Juana. Ta sredstva podržavaju milijardama proizvodni kapacitet od 600 tisuća tona iz longmang sada iz glavnog lanca i postupno postaju potreba razvoja proizvodnog kapaciteta od 1 milijuna 300 tisuća tona, ali otvoriti spužva titana, obradu titana industrije lanca također treba snažnije sredstva za podršku.


Kao što izreka kaže andquot; stručnjaci vide cestu, Laik gledati, to je u kombinaciji s vijestima i longmang Kimberly je inspirativan, potiče moral titana industrije, postati uspješan primjer konsolidacije industrije. Ali u Kini, Titan Titan spužva obrada industrije overcapacity, trend razvoja tržišta potražnje nije jak, želite dijeliti ukusne andquot; cakeandquot; Nije lako. Ali još uvijek radujemo se, kroz spajanja i pripajanja unutar industrije, volja ubrizgati novu vitalnost u razvoju industrije Titan.