Banner

News

Učinak ostataka magnezij Klorid u Titan spužva na otapanje i Lijevanje od titana i legura titana

Jan 23, 2018


Spužva od titanaje lagan, težak i saće proizvoda. Ne se direktno nanosi na proizvodnju proizvoda od titana. To mora biti od strane visoke temperature taljenja i gusta Titan ingota za zatvaranje obradu titana.Titan i legure titanasu je talio spužvom titana u vakuum potrošne luk peći. Česticama Titan i legure materijali su pritisnute na blokove, a grupa je zavarena u potrošnih elektroda. Ingota taljenje odvija se u zatvorene vakuum komori. Tokom procesa talioničkim, nije moguće podesiti kemijski sastav rastopiti, pa spužva Titan igra vrlo važnu ulogu u kontroli kvalitete u kalup. Magnezij klorid će neizbježno ostaju u spužva titana u produkciji magnezij Toplinska Redukcija. Ovi magnezij klorid će imati negativne učinke na elektrode, ingota i topionicu opreme. Stoga je od velikog značaja za poboljšanje kvalitete proizvoda u proizvodnji praksi ispitati utjecaj magnezij klorid talog na topljenje i lijevanjeTitan i legure titana.


timg.jpg


Vlaženje preostali magnezij klorida dovodi do pojave taloži na površini elektrode. Glavni talog od titana spužva proizvodi toplinu procesom magnezij je magnezij-klorid koji jednostavno otopiti u zraku proizvesti hidratizira. U hidrat je bijela, a sadržaj vlage je proporcionalna kontakt vrijeme vlažnost zraka i kontakt. Tijekom zagrijavanja, vodene pare i rastaviti od hidratiziranog magnezijev klorid magnezij oksida povećava sadržaj kisika u kalup. Pokazano je svijetle bogata Alfa sloj je lako da se pojavi zbog kisika segregacije. U procesu valjanja, deformacija dvije strane bogata Alfa sloj nije usklađivanje, što dovodi do povećanja lokalne stresa i krhki materijal, što uzrokuje pucanja.

 

Preostali magnezij klorid ima velik utjecaj na površini od šipka. Sediment na površini u kalup se sastoji od dobro oksidi, kloridi i druge inkluzije. Bezvodni magnezijev klorid, koji pokrivaju površinu oksida, hladi i otopiti u zraku i prikupili veliku količinu vode. Prilikom taloženja magnezij klorid je više, nalazi se na neko vrijeme i biće otopinu magnezij klorida. Preostale topline u kalup Učinit će rješenje razvrgnut magnezij klorid ispari dio vlage, ali to ne mogu potpuno ukloniti vlagu, sediment je ljepljiva i montiranim na površinu od šipka, tako da je lako ukloniti. Površine u kalup ima ovu "crnu" ili "crnih točaka" direktno u peć, dva puta za topljenje, prijeti da veliku količinu vode i inkluzije oksida, čime se povećava poteškoće za kontrolu vakuuma topljenje i lijevanje, lako se proizvoditi nedostaci kvalitete kao što su poroznosti i uključaka.