Banner

News

Essential Titanium Proizvodnja mobilnih telefona

Aug 25, 2017

Osnovna proizvodnja titanijumskih mobilnih telefona


U međuvremenu, inteligentni proizvođač mobilnih telefona Essential Products Inc. Access Technology Ventures najavio je, uključujući Vy Capital, australijski suvereni fond za bogatstvo, Tencent, Amazon Alexa fondove i druge investitore da učestvuju u novom krugu finansiranja od 300 miliona dolara. Nakon runde finansiranja, Equidate je procijenio osnovnu tržišnu kapitalizaciju od oko milijardu dolara.


CEO Essyny Rubin, poznat kao otac Android-a, Andy Products Inc. najavio je na svom Twitter-u da je Essential Phone (Essential PH-1) već započeo masovnu proizvodnju.


Objavljeno je da je Essential PH-1 koristio Qualcomm Snapdragon 835, 3040mAh RAM, 128GB 4GB, kapacitet baterije UFS 2.1, 5,71 inčni ekran (2560 x 1312 QHD), 13 milijuna piksela zadnja kamera, 8 milijuna piksela prednju kameru, Bluetooth 5 LE, podrška za Android operativni sistem.


Essential nije najavio kada će se prodavati inteligentni mobilni telefon od 699 dolara, a samo u Sjedinjenim Državama, Kanada je izjavila da su proizvođači telekomunikacija kompanije Sprint Corp., Telus Corp. U Sjedinjenim Državama Essential je najavio da je Best Buy Co. Amazon sajt će biti novi kanal partner za listing.


Najznačajniji predsjednik Niccolo De Masi rekao je da će uskoro objaviti novu mašinu u prodaji. Prednost male startne kompanije je što je brža od velike. Ako nova mašina stigne na tržište godinu dana, ako ima stotine hiljada prodaje, to će biti vrlo uspješno.