Banner

News

Proširenje primjene Titanija Terminal je Core pitanje razvoja industrije

Apr 27, 2016


20. travnja, nacionalne industrije i informacija sigurnost odjel Zamjenica ravnatelja Podjela Li Weijia u 2016 Kina Titan godišnja konferencija i vojnici upravljanje lancem opskrbe i ulja sa Titan Seminar o rezultatima titana industrije u Kini je napravio u razvoj potvrdio.


Naglasio je da trenutna razvoj Chinaand #39; s titana industrije je vrlo brzo, Kina je postala svijeti #39; s titana industrije, 2015 proizvodnja titana spužva oko 62000 tona, oko 48000 tonamaterijal legure titana. Titan kao ključni novi materijal je naširoko koristi u zrakoplovnu, marinac inženjering, kemijski koncern, svakodnevnog života, medicinske opreme i drugih područja. 2015 BaoTi grupe, Western supravodljivi, brod 725 i poduzeća u razvoj, primjenu i tehnološka istraživanja od titana postigla velike uspjehe, BaoTi grupa od titana u Kini samostalno je razvio C919 zrakoplova i 4500 metara duboko ronjenje potopne uspješne primjene ukazuju na to da Chinaand #39; s titana industrije razvoj na novu razinu.Li Weijia iznijela, u Neprekidnom razvoju, također treba vidjeti probleme. Titana industrije u Kini je u high-end tržištu aplikacija još uvijek postoji kratki odbor, visoki kvalitet zrakoplova razredaTitan spužva, širok titanijumske ploče, cijev velikog promjera od titana, aero motora sa Titan legure proizvoda i stranih je još uvijek određeni jaz.

Li Weijia je naglasio da je pod nova situacija u ovom trenutku, oko na andquot; u Kini 2025andquot; ključne zadatke, naročito automobilske proizvodnje, zrakoplovne tehnologije, inženjering brodske opreme, željeznički transport opreme i druge napredne proizvodnje, treba energično razviti titana industrije.


Ministarstvo ove godine, i dalje provoditi industrijskog restrukturiranja i nadogradnju Qiangjiengineering, s naglaskom na podršku za napredne opreme, novi građevinski materijal, elektroničkih informacija, biološke medicine i nove energije, novih materijala, očuvanja energije i zaštite okoliša i ključna područja, podrška za nove energetski efikasan solarni fotonaponski komponenta u fokus smjeru, vanadija i titana legure, visoke performanse karbonski t500 iznad novih materijala.


Nacionalni zavod za statistiku objavio najnoviji podaci pokazuju da je u prvom kvartalu ove godine, Chinaand #39; s high-tech industriji i oprema Prerađivačka industrija dodane vrijednosti, odnosno, povećanje od 9.2% i 7,5%, odnosno, veći od rasta iznad industrijskih razmjera brzo 3,4 i 1,7 postotnih bodova, Računovodstvo za iznad skale industrijske dodane vrijednosti činili 12,1% i 32,4% , nego prošle godine povećanje nad istom razdoblju 1,1 i 1,7 postotnih bodova. Treba iskoristiti priliku, pratiti situaciju, i aktivno organizirati relevantne projekte proglasiti nacionalne potpore za industriju u novo doba ima bolji i brži razvoj.Trenutno, pod uticajem makroekonomskih, titana industrije neizbježno također susreće strukturnih kapaciteta višak dolje cijenu proizvoda, poduzeća počela insuficijencije, opadanja ekonomske učinkovitosti univerzalni problemi, a poseban problem je titana industrije hasnand #39; t našao velika Primjena proboj, prošireni Titan terminal aplikaciju je Titan industrija se suočava sa srž problema.U isto vrijeme, Li Weijia Ti, Zr, i HF Udruga zahtjev, nada Titan udruge bolje igrati ulogu kao most i povezati, promovirati fuzija titana industrije i nizvodno područja kroz industrije, uzvodno i nizvodno pristajanja, tako da proizvode više i bolje od titana je naširoko koristi u nizvodno. Hope titana industrije povjerenje, prevladati teškoće, upoznati svijetlu budućnost industrije Titan.