Banner

News

GE Aviation i ATI Joint Venture razvijati 3D ispis spališ prašak legura titana

Jul 08, 2017


Inc Allegheny tehnologijama (ATI) je jedan od svjetskih najvećih proizvođača čelika specijalitet. Danas, tvrtka najavio joint venture s GEAviation da razviju nove tehnologije za proizvodnju praha Titan legure bez otapanja (meltless). Zajedničko ulaganje će graditi Nova istraživanja i razvoj pilot produkcija baze, dok orijaški prah u razvoju će se koristiti za materijalni dobitak proizvodnja aplikacije, uključujući 3D ispisa. Na taj način GE namjerava proširiti kontrolu nad metalnog praha proizvodnja prah tržište.


ATI će osigurati operativnu, tehničku i projekta podrške za zajedničko ulaganje. Zajedničko ulaganje će koristiti ATI tehnologije, proizvodnje i upravljanja kvalitetom proizvesti specijalitet metalni prah i kvalitetne Titan osnovi slitina nikla koji će biti korišteni u ključ i tehnološki napredne aplikacije. Zajedničko ulaganje će također koristiti GEAviation's inženjering i razvoj sposobnosti i tehničko znanje korištenja Titan legure praha.


"Mi smo sretni da rade sa GEAviation," rekao je RichHarshman, predsjednik, predsjednik i CEO od ATI. Posebna znanost metalni prah je revolucionarna tehnologija, a namjeravamo održavati i unaprijediti naše vodeće pozicije."

"Razvijanje novih materijala je važan dio naše poslovne vizije," rekao je GE, potpredsjednik, predsjednik i CEO od GEAviation, DavidJoyce. ATI je priznati lider u području naprednih materijala i osjećamo uzbuđeni da rade s njima.