Banner

News

Vruće Valjaonicama Jiuquan željeza i čelika djela i dalje na putu od titanijumske ploče kotrljanje

Oct 18, 2017

Vruće valjaonicama Jiuquan željeza i čelika djela i dalje na putu od titanijumske ploče kotrljanje


Nedavno, proizvodnje čelika dioničko društvo Jiuquan čelik grupa Hongxing i valjanje biljka uspješno korištenje postojeće opreme valjanje tanke titanijumske ploče je uspješno. Površinska kvaliteta i učinkovitost proizvoda zadovoljavaju zahtjeve kupaca i dodatno proširiti opseg proizvodnje proizvoda.


Jasno je da Titan ploča proizvode kao novi Strukturni materijal, kompatibilnost sa otpornost na koroziju, visoka čvrstoća i odlična biološka su naširoko koristi u vojsci, medicinski, zrakoplovnu, znanstveno istraživanje i drugim Industrijama, Obrada profit. Razumijevanje ove situacije valjaonice tanjur radno područje oko titanijumske ploče kotrljanje procesa fokusira i poteškoće za obavljanje istraživanja i nastojati prevladati kotrljanja problem čim prije.


"Ćemo Boga stavio to gore za!" Ova rečenica je operacija procesa odgovorni inženjer Li Jinze rekao je "Slabost daje krila da glasine". Jer titanijumske ploče rolling s niskim temperatura, mekana, zahtjevi kvaliteta površine, obrada težine je vrlo velik, trenutno samo za nekoliko mlinova od nekolicine koji su kotrljanje sposobnost, da ne spominjem postojeće opreme u proizvodnje čelika i kotrljanje postrojenja relativno teško, gotovo nemoguće to kotrljanje visok na proizvode. "Stari Jetta" kao "Mercedes Benz" je pravi izraz projekt osoblje Evaluacije ovog projekta u to vrijeme.


"Ti ne možeš?" Grupa vruće metala resursa tvrtke, valjanje Crta "Nema metar dole lonac", svačiji plaće gdje zaraditi. " Kako bi se radnici obratite pozornost na valjanje titanijumske ploče na umu, operacija područje koristi velike i male sastanak mobilizirati polje operatori. Za razumijevanje važnosti rolling, osoblje će preuzeti inicijativu za kotrljanje titanijumske ploče oprema opet, također provodi lokalne transformacije, čak i iznad ulja su izbrisala čist, svrha je spriječiti utječu na oštećenja opreme kvaliteta površine titanijumske ploče.


Tehničko osoblje oko titana tanjur grijanje započeo članak. Jer dogrijavanje peć je tradicionalna potiskivač vrsta dizajna, grijani Titan smještati će biti mekše i ako jedan komad nije potisnuo, površina rezača će biti iscrpljen. Da bih riješio ovaj problem, tehničko osoblje se Titan smještati dno obloge tanjur čelik, a onda popnes Dizalica Mill kotrljanje prakse, za smanjivanje ogrebotina. Osim toga, oni također batted na peći, mali kip vanjska strana optimalna temperatura za Titan prazno. Kako bi se smanjio gubitak temperature u procesu transporta svježe pečeni Pizi, tanjur radni prostor također organizirao natjecanje vještine radnika Dizalica, da bi se osiguralo da u najkraćem vremenu za potpuno ukidanje.


Od tada, valjanje tehnologija, veličina kontrole sam također napravio značajne napretke u tehnologiji. Slojem tehnički problemi bili simulirani proboj ispred vremena, kupac je poslao dva komada visoke vrijednosti testirati kotrljanja Titan smještati jednokratna kalupljenje, je osvojio visoke pohvale od kupaca.

U ovom trenutku, na radnom mjestu je također brojne detalje proizvodnje ponavlja "rezbarenje", za nadolazeće serije spremna velike narudžbe