Banner

News

Idealni implantacijski materijal za zubne implantate - titanijum

Jun 21, 2017

Idealni implantacioni materijal za zubne implante - titanijumZubni implanti se baziraju na fiziološkoj strukturi zdravih zuba. Oni se implantiraju u bezoblične čeljusti, a zatim se vraćaju na krunu. Oni su blizu zuba u obliku i funkciji.

Materijali koji se koriste za zubne implante su uglavnom metali i biokeramici sa dobrom kompatibilnošću tkiva. Implantati se ubacuju u vilicu i implant se efikasno spaja sa normalnim koštanim tkivom pacijenta i postaje veštački koren zuba. Kasnije, krunice PFM-a su proizvedene na veštačkom korenu. Jedinstveni pacijenti zbog apsorpcije alveolarne kosti i guste, potpune proteze obično često nailaze na problem je loša stabilnost i upotreba biljnog korena, korijena stabilna u alveolarnu kost nakon upotrebe dugotrajne fiksne proteze tako da može igrati normalno Funkcija.

Titan nije apsolutno otrovan za ljudsko telo i ima dobru kompatibilnost sa ljudskim tkivom i krvlju, titanijum titanijum biofile čini to, postao najsavremeniji implantacijski materijal za zubne implante, čistoća bi trebalo da bude iznad 99,95%, inače će izazvati odbacivanje vilice Kosti, što dovodi do smanjenja implantata.