Banner

News

Željezne i Čelične industrije počeo Profit, titana industrije će slomiti Downturn

Feb 17, 2017

U 2014, sredini dostiže proizvodni sektor počeo popravljati svoje bilance, do 2016 prošle su tri godine ili tako, najveći trošak poduzeća su počeli da se dobit iz industrije; sadašnje stanje, industrija čelika nije ozbiljan višak kapaciteta. Najveći problem leži u srednji tok obrade poduzeća. Kroz ponude strana reforme u 2016 napraviti sranje, multi roba Čelične proizvodnog lanca također je žestoka kolebanja tijekom cijele godine, zavojnica, glavni rebar cijene futures porastao je za oko 80% u usporedbi s početkom prošle godine, glavne Željezne rude ročno ruža je dosegao 110%.


Kina i Tajland vrijednosnice analitičar Benedict Hui vjeruje da 2016 cijelu industriju čelika dobit oporavak, okrenuto nije jednu industriju, ali sve sredini dostiže od sektora proizvodnje suočeni sa situacijom, kao što su kemijska industrija, otkrićem, laka industrija, obojene metale i druge profit je bolji, je temeljni razlog

U posljednjih nekoliko godina, tvrtke mogao popraviti njihove bilance:


(1) poduzeća ne samo živjeti skromno, industrija čelika je kapitalni izdaci, sva poduzeća imaju kapitalni izdaci, nije novac u pravi novac od virtualne stvarnosti;


(2) smanjenje razine poželjne zaliha. Poželjno zaliha se odnosi na središte cijelog gospodarstva.

U 2006-2007, na primjer, kada Željezne i Čelične industrije sirovina zaliha Željezne rude zaliha razini od oko 6 mjeseci, uz medijan od 6 mjeseci na ljuljački gore i dolje, papir je oko pola mjesec i pol. U ovoj fazi razina zaliha Željezne rude je, samo oko 25 dana, 5 dana rada. Smanjujući razinu prihvatljive zaliha je način za popravak bilance stanja.


Željene zalihe ovisi o dva boda, jedan je poboljšanje srednjoročne i dugoročne ekonomske očekivanja, to dvoje je popravak bilance. Tako se može vidjeti, iako u 2016 PPI i ostali industrijski indeks i dalje unaprijediti, industrijskom preduzeću zarada i dalje da se oporavi, ali cijeli industrijski zaliha je još uvijek vrlo nizak tlak. Ovaj fenomen se uglavnom zbog dvije stvari: prvo, nekeljude i #39; s očekivanjima nisu Popravljene; drugo, prije nego u bilanci ne potpuno Popravljen, makar enterprise akumulirao profit, oni će biti prvi izbor za smanjenje poluge i ne čine ekspanzija seli.


Industrija nakupila veliki broj registra Neispravna kapaciteta

Sakupite #39; s bilance da dalje popravlja, uglavnom vidjeti tri indikatora, Naime, imovine obveza omjer, industrijske koncentracije i iskorištavanje kapaciteta: sredini dostiže od industrijskih poduzeća imovina obveza omjer od 2014 počela je postupno opadati. Brzo se povećava 2016 čelik cijena. Zbog velikog broja poduzeća Guantingbingzhuan, što je rezultiralo u sredini dostiže od sektora proizvodnje stvarne industrijske koncentracije naglo raste, proširenje profita.


Osim toga, stopa iskorištenja kapaciteta zapravo podijeljen na dvije vrste, jedan je u stopu iskorištenja kapaciteta, jedan je stvarni kapacitet stope iskorištenja. Ukupni kapacitet iskorištenja je još uvijek nizak, ali pravi industrije iskorištavanje kapaciteta je visoka. Stopa iskorištenja kapaciteta i stvarni kapacitet stope iskorištenja od glavni razlog za ove razlike je to u posljednjih nekoliko godina veliki broj preduzeća Guantingbingzhuan, iako u ovom dijelu Proizvodnih kapaciteta poduzeće, ali isključiti za duže vrijeme, mnogi su bili teško ponovno pokretanje, postupno postati valjan kapaciteta.

Kako promatrati fenomen, uglavnom promatrati najviši trošak proizvodnje u industriji može zaraditi novac. U industriji čelika, na primjer, možete promatrati Shougang Caofeidian projekta ili women željeza i čelika, zbog veće troškove tih poduzeća, u posljednjih nekoliko godina velike gubitke, ali u 2016 najviši granični trošak poduzeća počela profitirati cijela industrija pravi kapacitet korištenja u relativno visoke državne.

Nema ni ponude strana reforme, proizvodni kapacitet će odbiti

Osim toga, također treba obratiti pozornost na industrije čelika oprema oprema ciklus, razdoblje od oko 14, 15 godina, odnosno čak i ako nema ponude strana reforme, produktivnost će pad još uvijek, jer postupno tih kapaciteta ušao kraj stanje, Val kapitala započeta 2002 stvaranje ciklusa je ušao na kraju. Stoga, čak i ako nema ponude strana reforme je 2017, proizvodni kapacitet će opadati zbog odgovarajuće kraj-od-života za. Ako ekološke zaštite i ponude strana reforme pogoršano ljudskog uplitanja, bilance poslovanja industrijskih poduzeća će se dodatno ubrzati.

Benedict Hui smatra da iz industrije sadašnju situaciju, industrija čelika nije ozbiljan višak kapaciteta, je zapravo čvrsto stanje države. Konkretno, metalnih proizvoda, je kapacitet proizvodnje svakog poduzeća je u vrlo pun stanje, pa čak i neke super. Stoga, ako idete na kapacitet proizvodnje, kao što su 20 milijuna tona, to će pokazati snažan dobit elastičnost industrije u cjelini. Stoga, vjerujemo da ponude strana reforme je glazura na tortu, bez ponude strana reforme, iz razdoblja pogled je vrlo zdrava.