Banner

News

Je potrebno proći kroz postupak ležišta za promjenu mineralne istraživanje?

Mar 16, 2017

Promjena ležišta mineralne je promjena istraživanja prava, koje je pravna obveza ležišta pravu osobu, a ako ne uspije za obradu promjena registracije u skladu sa zakonom, snosi odgovarajuće pravne odgovornosti. Međutim, u praksi, postoji potreba za promjenu ležišta mineralne potrebe da se ponovno proda, pogotovo nakon promjena istraživanje ruda, je veće zemljište i izdana dozvola za istraživanje potencijala.

Riješiti se andquot; promjena mineralna ležišta grant programa je goandquot; istraživanje, treba jasno definirati pravnu prirodu pravnu prirodu andquot; promjena mineralnog speciesandquot; i zakonske obveze, ležišta Granta i odnos između promjena mineralnih vrsta i ležišta prijenos.

Istraživanje se odnosi na promjene tijekom istraživanja postojanja, zbog određenih pravnih razloga, uzrokovan promjena relevantnih sadržaja istraživanja pravu, aplikacija od strane korisnika licencije ležišta prava odobren od strane registarskog tijela za registraciju, i promjenu ležišta aktivnosti odgovarajućeg sadržaja. Prema andquot; mjere područje registracije primjene mineralnih sirovina explorationandquot; (Stanje Vijeća dekretom br. 240th) odredbe članka 22: andquot; bilo koji od sljedećih okolnosti, istraživanje treba biti u razdoblju važenja licence istraživanje, podnijeti zahtjev za registraciju registarskog tijela:... (2) mijenja objekt istraživanja;... andquot;

Prema odredbama zakona o mineralnim sirovinama, andquot; promjena ležišta mineralsandquot; je pravna obveza ležišta prava.

Kao prvo, za Istraživače su zakonske obveze sveobuhvatnog istraživanja i Evaluacije.

Postojeći andquot; lawandquot mineralnih sirovina; članak dvadeset četvrti i odredbe članka dvadeset i petu, andquot; surveyandquot mineralnih sirovina; a andquot; prospectingandquot; Treba (mora) na andquot; simbiotski ili povezane mineralsandquot; i andquot; bi preliminarne Evaluacije i sveobuhvatan evaluationandquot;. Detaljna pravila za primjenu mineralnih sirovina zakona (ne. 152nd stanje Vijeća nalog br. sedamnaesti) navodi andquot; ležišta prava obavlja sljedeće obveze:... (4) u isto vrijeme, sveobuhvatno istraživanje i sveobuhvatnu procjenu paragenetski i pridružene mineralnih resursa... andquot;.

Kao drugo, je istraživanje na andquot; istraživanje mineralnih changesandquot; imaju inicijativu za podnošenje zahtjeva za upis promjena u zakonskim obvezama.

andquot; Područje registracije primjene mineralnih sirovina explorationandquot; (Stanje Vijeća dekretom br. 240th) odredbama članka dvadeset sekundi, andquot; promijeniti objekt explorationandquot; andquot; ležišta treba biti u razdoblju važenja licence istraživanje, podnijeti zahtjev za registraciju za registraciju authority.andquot; Obavijest službe za prevlast andquot; na dodatno regulira ležišta managementandquot; (napravio 2009 br. 200) - (12) promjena u upravljanju istraživanje ruda pravila, isto tako jasno izraženim po andquot; ležišta za izmjenom mineralnih speciesandquot; Naime, podnijeti zahtjev za upis promjena je glavni dio originalne ležišta.

Kao drugo, za ležišta andquot; promijeniti objekt explorationandquot; i andquot; za istraživanje dopustiti uknjižbu changeandquot; andquot; istraživanje mineralnih sirovina registracija i upravljanje measuresandquot; blok tridesetog andquot; i Ministarstvo za prevlast na pitanja vezana za daljnje usuglašavanje ležišta upravljanje noticeandquot; (napravio 2009 (br. 200) članak Sedamnaest) su odredbe specifične pravne odgovornosti, Naime andquot; registriranjem organa uprave će biti naređeno da napraviti ispravke u roku; Ako to ne učini, originalni tijelo izdavatelj će opozvati istraživanje dozvola. Gdje oduzimanja dozvole za istraživanje, to ne primjenjuje se za nove ležišta unutar 6 mjeseci od dana opoziva i mora otkazati svoju kvalifikaciju za sudjelovanje u ponudama, aukciji ili popis ležišta right.andquot;

Kako bi se spriječilo neke ležišta za minerale u ime visokim rizikom, nizak prag za ležišta mineralne istraživanje i promjena, nizak rizik od minerala andquot; andquot; Obavijest Ministarstva za prevlast na probleme vezane uz daljnje usuglašavanje ležišta upravljanje andquot; (napravio 2009 br. 200) - (12) odredbe mineralne istraživanje klasifikacija upravljanja rizicima, namelyandquot; prospecting i istraživanje za izmjenom minerala, dostavlja istraživanje novi istraživanje ruda geološki izvještaj je utvrdio da u postupku izvršenja. Ako nizak rizik vrsta minerala se pretvorio u visokim rizikom tipa minerala ili promjena u kategoriju niskog rizika mineralnih tvari, zahtjev za registraciju promjena može se primijeniti u skladu sa zakonom.

Ako promjena od visokog rizika za nizak rizik mineralne mineralne, nije dopušteno mijenjati u principu, koji je u procesu istraživanja, registarskog tijela ili iznad razine provincijski stručnjaci organizacije i društvene javnosti, može biti dopušteno promijeniti mineralnih vrsta, ali morate platiti pravu cijenu ležišta Evaluacije. U slučaju promjena mineralne istraživanje uključuje bilo koje druge države ograničenje ili zabrana istraživanja i iskorištavanja, takve odredbe imaju prednost. Za Uran istraživanje prava u načelu svibanj primjenjivati za istraživanje mineralne istraživanje. Gdje druge mineralne se našao u toku istraživanja, neće provoditi sveobuhvatno istraživanje, i predati odgovarajuće istraživanje izvješće o registraciju organa uprave i njegova ležišta odmah će zbrinuti u skladu s relevantnim odredbama state.andquot;

andquot; Područje registracije primjene mineralnih sirovina explorationandquot; (Stanje Vijeća dekretom br. 240th) odredbama članka dvadeset sekundi, andquot;(two) da biste promijenili objekt explorationandquot, odnosno andquot; promjena mineralnih vrsta, bušenja i istraživanja dozvola mora biti u razdoblju valjanosti registracije nadležnom tijelu podnijeti zahtjev za upis promjena, koja je ne mineralnih vrsta promjena pravila izdavanja višim vlastima za pregled i odobrenje prema postupcima drugih. Ovlaštenja da izdaje naloge je unutarnje upravljanje registarskog tijela, i to ne utječe na pravo vlasnika ležišta za promjenu ležišta minerala pod uvjetom dobivanja ležišta prava.

U andquot; prijelazne odredbe upravljanja prijenos rudarstva pravo transferandquot; (napravio 2000 br. 309) članak treći: andquot; ležišta i Rudarska prava kao prava vlasništva, u daljnjem tekstu Rudarska prava, pogodna za nekretnine prilagođavanje načelima zakona i propisa. Rudarstvo nositelja prava uživaju pravo Rudarstvo pravo prema zakonu