Banner

News

Liaoning Fuxin Taiping Distrikta Za promociju procesa proizvodne linije materijala legiranog titanijuma

Nov 20, 2017

Liaoning Fuxin Taiping District promoviraju proizvodnju linije za proizvodnju legura titanijumske legure


Nedavno su Liaoning Zhongtian titanium novi materijali Co., Ltd. predsjedavajući Jiang Fuqiang i ostala trojica ljudi, na projektu proizvodne linije legura legura još jednom otišli u Taiping District za daljnje diskusije. Jin Dawei, zamjenik direktora Stalnog komiteta okružnog partijskog odbora i zamjenik direktora nove baze materijalne industrije, Gao Yunmei dobio je liniju sa obe strane. Dve strane su održale diskusiju o detaljima projektne saradnje i zajednički promovisale proces saradnje na projektu.


U razgovoru su dvije strane vodile temeljnu diskusiju na zemljište projekta za proizvodnju legura titana, procjenu uticaja na životnu sredinu, vodu, struju, put i tako dalje proizvodnog faktora, kao i projekat budućeg plana razvoja i tendencija i tako dalje, traži konsenzus, time se ubrzava proces sletanja projekta.


Sun Ou prvi preduzetnici vrlo snažan i odlučan stil. On je istakao da je Jiang Fuqiang imao 23. oktobra na projektu linije za proizvodnju legura titana u Taiping District provodio preliminarno pristajanje, osnovna situacija projekta je bila jasna, Liaoning Zhongtian titanium industry new material Co., Ltd. u saradnji sa Namena razvoja Fuxin Aokai Jia Titanium Industry Co. Ltd je vrlo jasna. Filtriranje preduzetnika u kratkom vremenskom periodu projekat je bio potreban za rješavanje problema, još jednom za promoviranje mirovnog projekta, koji pokazuje visok stepen povjerenja u kvalitetnu uslugu Taiping Distrikta, visoko prepoznatljivu investicionu sredinu projekta Taiping District. Taiping okrug će biti cela "dadilja" usluga za preduzeća da riješe postojeće poteškoće i probleme, te zajedničke napore preduzeća da promovišu projekat što prije moguće izgradnje slijetanja. Rekao je, Taiping District da stvori kvalitetno poslovno okruženje, kako bi stvorio prvoklasni investicioni ambijent projekta, nadam se da će više preduzetnika posjetiti područje Taipinga, kako bi razgovarali o saradnji i tražili zajednički razvoj.


Kroz diskusiju obe strane su postigle konsenzus o detaljima saradnje pojedinih projekata, a sljedeći korak će biti značajan napredak.