Banner

News

Ostvari 3D ispisane Titan implantata Maksilofacijalnu uskoro će biti Navedeni u Sjedinjenim američkim državama

Sep 27, 2017

Ostvari 3D ispisa Titan implantata maksilofacijalnu uskoro će biti Navedeni u Sjedinjenim američkim državama


Američki pacijenti će uskoro dobiti Materialise je impresivan niz 3D ispisane Titan maksilofacijalnu implantata koji će se distribuirati po Johnson DePuy Synthes. TRUMATCH Implantati se prilagoditi u skladu sa specifičnim zahtjevima pacijenta i su već dostupni u ostalim dijelovima svijeta. DePuy Synthes, Johnson, podružnica će prodati implantata od sredine - Rujan.


Ortognatska kirurgija je posebnost Materialise. Belgijska tvrtka pruža ove 3D ispisane Titan implantata na temelju CT skeniranje pacijenta lubanja i dio holističkog rješenja. Cjelovito rješenje također uključuje virtualna operacije plan i 3D ispisa kirurške šablone. Bešavne integracije različitih dijelova kirurški postupak je prava blagodat za liječničku profesiju, pojednostavljuje liječenje i što jeftiniji i efikasniji tretman.


Od svog debija u 2016, TRUMATCH Implantati su veliki uspjeh u europski i australski tržišta. Dr. Schouman Thomas CMF Piti Salp od francuski kirurg tri Re grupa bolnice rekao je: "za sedam godina, ja osobno iskusili prednosti 3D ispisa implantata. Su pojednostavljeni maksilofacijalnu kirurgiju, dopuštajući mi da izvede operaciju Točnije, smanjujući vrijeme i poboljšanje kirurške ishoda. Osim toga, oni nude nove mogućnosti liječenja koji mi omogućavaju da obavljam složenije operacije ili više operacija u jednu intervenciju; Bez tih 3D ispisa implantata, treba intervenirati nekoliko puta. "