Banner

News

Dogodine, pet prema gore sila od obojenih metala

Feb 24, 2017

2017, Chinaand #39; s obojenih metala na tržištu okoliš bolje nego prošle godine. Tri vagona za jačanje domaće potražnje i stalan rast, različite elemente troškova imaju tendenciju da se uspne, iznos od andquot; vruće moneyandquot; pet snaga vožnje na tržištu vidi žestoko kao tigar, i dalje zagrijavati.


Prvo, tri vožnje potražnja za stalan rast

Od polovine 2016, pojavio Glavni ekonomski indikatori kolektivne oporavak, posebno nekih vodećih pokazatelja, kao što su PMI, poduzetnik i indeks povjerenja tržišta od makro ekonomsku stabilnost na dobro L situacija stabilizirati, i donošenja odluka odjel stalan rast učinak politike daljnje sila, na novu godinu kineski obojenih metala andquot; tri carriagesandquot; dovoljan zamah stalan rast potražnje.


andquot; Tri carriagesandquot; je prvi rast investicija. 2016 1-9 mjeseci, nacionalni čvrst rast ulaganja imovine (Nominalni rast) od 8,2%, 1-8 postotnih bodova manja u mjesecu, storniranje prethodni pad u situaciji za 4 uzastopna mjeseca. Fiksna struktura ulaganja imovine, 1-9 mjeseci rasta privatnih investicija ubrzan 0,4 postotna boda u mjesec dana 1-8, nekretnine razvoj investicija stopa rasta od 1-8 postotnih bodova više nego u mjesecu od stopa rasta sve stabilizirati. Ulaganja u infrastrukturu radi visoke, prva tri kvartala rasta do 19,4%. Dugotrajne investicije očekuje se povećanje 2017, je još uvijek prvi izbor za stabilan rast sektora u donošenje odluka. U tu svrhu velike napore će biti odobreni i nedavno počeo investicijski projekti, pridržavati uvođenja PPP mehanizam u projekt ulaganja, povećati napore inspekcija i nadzor. Istovremeno, u rujnu ove godine, nacionalni PPI (decembar) 54 uzastopnih mjeseci pad, povećanje od 0,1%. To je samo velika promjena u situaciji Chinaand #39; s cijene, ali također znači da mnoge industrije ulaganja započeo profitabilan. Uz postupno povećanje PPI u budućnosti, profitabilne perspektive, prijeti da privući više investicija priznanju, storniranje oštar pad privatnih investicija situaciju. andquot; Pojas i put izgradnje ulaganja također daje novi poticaj. Sljedeće dvije godine, oko andquot; Pojas i cestogradnju, građevinski projekti prekomorske Kine povećanje, će voziti kineski nivo rasta investicija. Prošla tamo, je očekivano u 2017 nacionalnoj razini dugotrajne imovine ulaganja povećao, nacionalna dugotrajne imovine ulaganja rast će se popeti na oko 10%, povećanje od 1-2 postotna boda veća od stope rasta u 2016. Jedan od zemlji #39; s ulaganja u infrastrukturu porasla 20%, snažan rast moment se ne mijenja; nacionalna nekretnine ulaganja porasla za više od 6%, stopa rasta najviše značajno povećala, ne samo daleko više od 2015 stopa rasta od 1%, također veća od stope rasta 2016 najmanje 1 postotak bodova; rast privatnih investicija u drugoj polovini 2016 završila na temelju stalan odskakati u 2017, stopa rasta povećava na više od 3%.


Slijedi oporavak industrijske proizvodnje stabilno. Čvrst rast ulaganja imovine, ulaganja narudžbe povećana, naravno, promicati rast industrijske proizvodnje. Prema statistikama, u rujna 2016 nacionalnih razmjera industrijske dodane vrijednosti (na usporedive cijene) rast od 0,47%, rast od 6,2%, na godišnjem rastu 7 uzastopnih mjeseci u više od 6%, 1-9 mjesec kumulativni rast industrijske dodane vrijednosti dosegao 6%. Većina oslikavaju stanje industrijske proizvodnje potrošnje električne energije, željeznički teretni indeks svih Stabiliziran. Koji je u rujnu ukupne električne energije (nacionalne energetske odbora statistike) porastao za 6,9%, stopa rasta odskočio oštro po godini 7.1 postotnih bodova. Zemlji, a #39; s industrijske proizvodnje u 2017 očekuje se da će nastaviti da raste ton, je godišnja stopa rasta industrijske dodane vrijednosti prelaze 6%, čak i do 7%. Chinaand #39; s industrijskim Prerađivačka industrija je trenutno svijeti #39; s najvećim brojem obojenih metala industrija potrošnje, neke od svijeti #39; s vodećim obojenih metala Potrošnja činili više od 5. Stalan porast Chinaand #39; s industrijske proizvodnje, prijeti da poboljšavaju razinu potražnje obojenih metala u novoj godini.


Na kraju, je važno obojenih metala izvoz održavati rast. Prema statistikama običaje, 2016 1-9 mjeseci, na zemlji i #39; s 5 glavnih obojenih metala izvoz volumena od 4 milijun 430 tisuća tona, porast od 2,5% u istom razdoblju prošle godine. Izvoza od bakra i bakrenih 707 tisuća tona, porast od 35,2%; mangan Izvozi 238 tisuća tona, porast od 2,2%; aluminija i aluminija Izvozi 3 milijuna 470 tisuća tona pala za 2,4%. Od 2017 međunarodnom tržištu potražnje smanjenje, kineski konkurentska prednost je još uvijek u promociji i devalvacija renminbi i drugi faktori, očekuje se 5 važnih obojenih metala godišnji izvoz volumena dosegla 4 milijuna 600 tisuća tona, rast od 4%, viša razina 2016 2017.

Vođeni gore navedene tri vagona, očekuje se u 2017 Chinaand #39; s važan zahtjev obojenih metala (uključujući i izvoz) nastavio povećavati postojano, povećanje od više od 3% u prethodnoj godini.


Dva, uvoz i dalje veći broj skala

Uz povećanu potražnju, naročito snažan zamah izvoza, 2016 nacionalnih obojenih kovina i sirovina uvoz rasta situacija se ne mijenja. Carinske statistike pokazuju da u 2016 1-9 mjeseci, na zemlji i #39; s 8 glavnih obojenih metala i metalurške sirovina uvoz Iznosio je 41 milijun 390 tisuća tona, povećanje od 4,6%. Bakar i bakrene legure Uvozi 3 milijuna 390 tisuća tona, porast od 14%; glinice Uvozi 2 milijuna 170 tisuća tona, 31%; bakrene rude i koncentrata Uvozi 12 milijuna 240 tisuća tona, povećanje od 31,9%; mangan rude i koncentrata Uvozi 360 tisuća 12 milijuna tona, rast od 5.1%. U skladu s prvih 9 mjeseci uvoza, procjenjuje se da u 2016 Chinaand #39; s ukupnog uvoza ove važne obojenih metala i metalurških materijala došli do 55 milijuna tona.

Prospekt Kina obojenih metala talioničkim sirovina i uvoz situaciju u novoj godini, jer kineski potražnja u porastu neka domaća poduzeća smanjiti sredstva tako da se tržišni udio, nižu razinu zaliha Komercijalna društva (sa izuzetkom nacionalne strateške rezerve), i andquot; kupi ili ne u buyandquot; okidač za popunjavanje zaliha, hedging i spekulativna kupnja povećanje potražnje, uvoza u 2017 Kina obojenih metala i taljenje sirovina do većih razmjera, iznad 8 vrste važne obojenih metala talioničkim sirovina i uvoz