Banner

News

Obojene metale industrije težiti tržište Diskursa

Feb 24, 2017

Kina je najveći proizvođač obojenih metala u svijetu po prvi put u više od 10 godina. Prema državnog Zavoda za statistiku podaci pokazati da Chinaand #39; s 10 vrsta obojenih metala proizvodnja 2014 je dostigao 46 milijuna 960 tisuća tona, Računovodstvo za više od 40% na svijeti #39; s ukupne snage, svijeti #39; s vrha; 2014 Chinaand #39; s Bakar proizvodnja dosegla 17 milijuna 970 tisuća tona, 11 godina zauzela prvo mjesto u svijetu; aluminijskih materijala proizvodnju navršila 40 milijuna 140 tisuća tona, 9 uzastopnih godina zauzela prvo mjesto u svijetu prvi. 2001 ~ 2014 statistike pokazuju da Chinaand #39; s proizvodnja obojenih metala od 10 obično se koristi za povećanje od 8 tisuća 837 milijuna tona do 46 milijuna 960 tisuća tona, Prosječan godišnji rast od 13,6%, zauzela prvo mjesto u svijetu po prvi put u 13 godina. Razmjera proizvodnje, položaju u svijetu, tako da Chinaand #39; s ekonomije na svijetu sceni u javnosti.

Međutim, imamo svijeti #39; s najveće obojenih proizvodi proizvodni Kapaciteti nisu dobili dovoljno poštovati i vratiti, nije dospio na tržište i korist, razlog je da mi imamo dovoljno reći tržište. Kada imamo nestašice obojenih metala, želite uvesti? Siguran! Međutim, cijena proizvoda izvijestili su izuzetno skupi! Hoćeš pregovarati? Teže! I stranih kolega su iznenađujuće dosljedan stav prema Kini. U očaju, kad ćemo biti oskudna obojenih metalnih proizvoda dosegla opseg proizvodnje, i kvalitete od stranih i blizu ili veći kada nismo zadovoljni jedni s drugima, blokira andquot; anti-dumpingandquot; i drugi razlozi za obojenih metalnih proizvoda kineske proizvodnje i izvoza naših proizvoda, kao što su elektrolitički aluminijske fotonaponske industrije, rijetkih industrija itd... Pod pritiskom stranih kolega, Kina postala jeftini izvor sirovina za stranim kolegama.

Gubi pravo govoriti je sudjelovanje u formuliranju pravila, ali također jednaka prilika da se natječu sa stranim kolegama. U prošlosti je zbog svog malih razmjera, jadni tehničke snage, dve strane imaju jednake uvjete kao što su boks vještine vješti andquot; velika headandquot; i firma samo razvojem andquot; littleandquot; osvojivši visoko svijetle oči. Brzi razvoj proteklih 30 godina, zahvaljujući Kina gospodarstvo, nastavimo s globalno obojenih metala obojenih industrije na tržištu diže novi ciklus, obojenih industrija je bio brz razvoj, 10 vrsta obojenih metala proizvodnja činili 40% od ukupne svjetske, a to je ne samo iz aspekata industrije razmjera, izlazni proizvod, vanjskotrgovinski naglim porastom razine opreme tehnologije možemo također dobiti kvalitativni skok , matale poduzeća značajno povećavaju utjecaj u svijetu.

Ali sada ne prikriti utjecaj i poboljšati matale industrija stid. Naše boje tehnologije proizvoda, unapređenje kvalitete kvalitete, ali još uvijek ne pobjegne u andquot; nema kineski visoku cijenu, Kinezi više nego niske priceandquot; uzorak. Prema izvješćima medija, ako uklanjanje obrada trgovinu proizvodima, tehnički sadržaj Chinaand #39; s matale izvoza nije znatno povećali tijekom godina, što je dovelo do Chinaand #39; s izvozne cijene žive u svijetu. Mi smo najveći proizvođač elektrolitska aluminija, dok su na međunarodnom tržištu elektrolitska aluminija cijena sada troška. Poduzeće opstanak problem, aluminijska tehnologija inovacija unositi više nezadovoljavajuće, inovacija i razvoj je postala prazna riječ; u rijetkih industrija u sad-u, Europi i drugim zemljama uživajući rijetkih zemlji proizvoda jeftini donijeti višak profita, dok je clamoring za rijetkih zemalja za provođenje sveobuhvatne andquot; alternativeandquot; na. Kina rijetkih zemnih metala strogo upravljanje inicijative optužuju. Zbog nedostatka naše Diskurs iza cijene, cijena rijetkih zemalja proizvoda gotovo gubimo novac zarađen vikali, ovoj državi kineske nuspojave ekonomskog razvoja, o strategiji obrane Kina je nepovoljan, morate uzeti jak mjere završiti ovaj poraz.

Osim navedenih industrija, naš Volfram, antimon, kositra, cinka i drugih obojenih proizvodi također imaju takvih problema. U osim toga, mi iz matale industrija andquot; resourcesandquot; pored industrijske izgled nije razumno, proizvodnje visoke potrošnje energije, ekološkog rizika, štednja energije i zaštita okoliša pritisak, mnogo temeljenu na resursima poduzeća unesena pozornici u osiromašeni. Sa povećanjem stranih rude uvoza, počeo u uvozu resursa za nas potisnuti ili podignuti izvoz cijena ili zatvoriti vrata Kina rude uvoza ili samo smije izvoziti u lokalnoj obrade na proizvode koji nam je dao pristup pravo govoriti o matale industriji donijeti ogroman otpor.

Nemamo snage da imaju pravo govoriti, zakon džungle je još uvijek na međunarodnom tržištu u stvarnosti. U lice takav zakon, treba da utvrdimo samopouzdanja, da se uključe u idolopoklonstvo, korištenje andquot; molim te inandquot; ili andquot; će outandquot; na mnoge prigode aktivnog glasovnog promovirati svoje, vlastite propagande, neka svijet slušati glas kineskog, dati pozornost na razvoj kineske obojenih metalne industrije, kao što je nedavno održana u Londonu, izvještaj Kina obojenih metala, ali također smo su iza matale industrije na pravu akciju. Znaš, skrivene iza pravo govoriti je pravo na cijeni i pravila. S druge strane, moramo ubrzati tempo tehnoloških inovacija. Kina obojenih metala industrija razvoj točku sada, hitna potreba nove teorije i nove tehnologije razvoj obojenih metala industrija ima karakteristike naše zemlje, integritet sustava, razini vodeća i taljenje obojenih metala tehnologije, pomoći će poboljšati sposobnost nezavisne inovacija Chinaand #39; s obojenih metala industrija , čine naše boje metala mijenja od andquot; buyerand #39; s marketandquot; u andquot; sellerand #39; s marketandquot; čime je cijena obojenih metala pravu, vođeni obojenih poduzećima za nadogradnju.