Banner

News

Naredio Boeing 3D ispis Titan strukturu civilnog zrakoplova komponenta testa

Mar 02, 2017


Boeing i Norsk Titan kompanija potpisala 3D ispis od titana inženjerski primjerak ugovora o opskrbi, test za komponente strukture civilnog zrakoplova. Norsk će proizvesti Ti 6Al 4V preoblikovati i isporučiti Boeing za testiranje i vrednovanje. Svrha ovog projekta je utvrditi ponovljivost dijelova dijelova i optimizirati operativne procese potrebne za proizvodnju dugoročne Strukturne komponente. Norsk u Norveškoj HangYu proizvodnje razreda Titan strukturu. Tvrtka izgrađuje industrijske razreda metala proizvodni pogon u Sjedinjenim američkim državama, New York država vlada uložila 125 milijuna dolara. New York biljka u instaliranju 20 vlasnički MERKEIV brzi plazma taloženje (DPO) proces alatni strojevi, može proizvesti godišnji kapacitet proizvodnje od 400 tona zrakoplovne konstrukcije, konačne proizvodnje kapaciteta će doći do 800 tona.


DPO proces uključuje žicu od titana grupi po argon plazma snimač pokriti hlađenje, prema CAD dizajn otapanje materijala za blizu neto formiranje. Tvrtka tvrdi da je proces je sposoban proizvoditi dijelove koji trenutno proizvedeni su kovanje i razvoj i proizvodnja je manja. Prema izjavi, tvrtka potpisao ugovor s brojem najboljih Aerospace proizvođača i jedan red dobavljači koji su zainteresirani za korištenje DPO smanjiti troškove i priprema put motor i motor.


Prošle godine, Norskand #39; s DPO tehnologija koristi Airbus podružnice proizvesti Titan komponente za A350 zrakoplova. Ovim krajevima rekao kako su opisani kao prvi korak u proizvodnji zajednički kvalifikacijski program za izradu Titan komponente. To još nije poznato koji projekat će se koristiti za proizvodnju dijelova od titana. Boeing ima niz projekata korištenjem strukturnih dijelova od titana ili Titan može pružiti novi gubitak težine u trenutnu proizvodnju i razvoj.