Banner

News

PanGang Vanadium Titanium je uspešno razvijen kako bi se razvili materijali za zavarivanje novim titanijumskim materijalima.

Feb 23, 2018

Februara, sa suda u PanGang vanadium titanijumskom metalurškom istraživačkom institutu dobre vijesti, koji vode vodeću ulogu u istraživanju i razvoju materijala za zavarivanje novim tipom titanijumskih sirovina u kompaniji za zavarivanje, realizuju industrijski probni rad, kako bi proširili aplikaciju polja titanijumske šljake, dodaje zamah razvoju industrije u panzhihua titanium šljaku.


Titanium Tig Welding Wire Dia 1.6mm Long 1000mm štapići

titanium wire16.jpg

  

Primena u 2017. godini, za proširenje titanijumske šljake, istraživački institut vanadijum titanijumske metalurgije izvršio je pripreme titanijumskih šljaka za zavarivanje novim tipom istraživanja titanijumskih sirovina, pripremljen u laboratoriji, indikatori ispunjavaju zahteve novog titanijum sirovine, a nedavno uspešna serija primenjuje se na preduzeće za zavarivački materijal, proizvodni zavarivački materijal više od 10 tona. Nakon ispitivanja, upotreba sirovine za proizvodnju proizvoda koji nude performanse zavarivanja, mehaničke performanse ispunjavaju ili prevazilaze aktuelne proizvode, test industrijske primene je bio potpuni uspeh, za primjenu PanGang titan šljake i otvara novi način.