Banner

News

Panzhihua Hi Tech Zone i Baoji Hi Tech Zone potpisali ugovor o suradnji za izgradnju Friendly tehnološki Park

Mar 21, 2017

Siječanj 29, 2014, provincija Shaanxi, Baoji high-tech Zone i Panzhihua high-tech Zone u vanadij Panzhihua Titan vanadij Titan Expo zajednički potpisali ugovor o suradnji, dvije zone visokotehnološkoj prigrliti jedni druge, zajedno rade na ubrizgati novu vitalnost u razvoju Chinaand #39; s vanadij industrija, High-tech Zone industrijske suradnje kombinaciju modela. Shaanxi high tech zona upravljanja odbor direktora Zhuo Yu izjavio je na ceremoniji potpisivanja: andquot; dvije industrije, talent i cijeli niz inovativnih novih oblika suradnje je komplementarne prednosti, pobjeda suradnja, obje strane igraju njihove odgovarajuće prednosti resursa i industrije treba postići komplementarnih prednosti, pobjeda suradnje, na taj način, može dvije Park preduzeća za izgradnju suradnje i zajedničkog razvoja i zajednički razvoj platform.andquot;


Svečanom potpisivanju, Panzhihua hi tech Zone i Baoji hi tech Zone potpisali su sporazum o suradnji na pet područja. Pobjeda mehanizam, uključujući dvije strane jačati suradnju u razvoju institucionalnih mehanizama, politike i mehanizmi, znanstvenih i tehnoloških inovacija, iskustvo i seminara održana u nepravilnim intervalima. Dijeljenje iskustva o stvaranju nacionalne Hi-tech razvoja zone. Jačanje razmjene i suradnje između dva mjesta i državne informacije i druge aspekte komunikacije, izgraditi razmjenu informacija platformu.


Dvoje je uspostaviti mehanizam suradnje poduzeća, jačanje industrijske suradnje između dvije strane, optimizirati raspodjelu resursa, kako bi se postigla prilagodba i nadogradnja industrijske strukture. Iskoristite Baoji Titan obrada terminala industrije prednost i Panzhihua mina Rudarstvo, vanadij resursa bogate Titan materijal, Titan spužva front-end industrijske prednosti i zajednički promovirati razvoj zrakoplovne i vojne, pomorsku tehniku i civilno polja. Dvije strane kroz oblik drži dionice kako bi se postigla Integracija resursa. Tri je uspostaviti znanstvena i tehnološka istraživanja i razvoj mehanizam suradnje, Jačanja suradnje s istraživačkim institutima, znanosti i tehnologije i obrazovanje resursa uspostaviti regionalne znanosti i tehnologije inovacijskog sustava. Postupno uspostaviti regionalne znanosti i tehnologije, projekt mehanizme suradnje i ostvarenja transformacija platforma za promicanje industrijske strateške suradnje Saveza. Četiri je uspostavljanje mehanizma razmjene talenta za jačanje obuke i uvođenja talenata. Pet je ustanoviti stabilni komunikacijski mehanizam organizacije oba poduzeća da sudjeluju u lokalnim ekonomske i trgovinske aktivnosti, redovite posjete na visokom nivou i razmjene.


To je izvijestio da prednosti vanadija i titana resursa u Panzhihua području je očito, ima formirana Najduži lanac titana industrije, od rudarstva za obradu titana oblikuje jedinstvenu industrijski izgled. Baoji je Chinaand #39; s najveći i najpotpuniji Titan prerađivačke industrije osnovni, formirana BaoTi grupi kao vodeća industrija okupljanje, više nego i 400 Titan poduzeća za stvaranje razmjera kineske Titan doline. Suradnja između dvije strane, komplementarne prednosti, odnosno, produžiti uzvodno i nizvodno industrije lanac. Inovativne ideje za razvoj industrije titan, otvorio se novi model industrije, u razdoblju od titana industrija se suočava ozbiljne Usko grlo potražnje i prekomjernog kapaciteta, kombinacija oba je titana industrije proširiti nova područja potražnje, break Usko grlo će čekati i vidjeti!