Banner

News

Vraćanje pažnje na održivi razvoj industrije titana - Poznavanje međunarodne konferencije o titanijumskim materijalima 2017

Jun 26, 2017

Posebno obratite pažnju na održivi razvoj titanijuma - poznavanje konferencije o međunarodnim titanijumskim materijalima iz 2017. godine


25. maja održana je konferencija o međunarodnom titanskom materijalu 2017. godine u Kunmingu putem metalne mreže. Na sastanku je prisustvovalo više od 100 domaćih i stranih preduzeća i više od 400 učesnika. Velika, retka poslednja godina u industriji. Na ovom sastanku, autorske oči su svetle, a novi koncept koji su naveli svi vaši stručnjaci iz oblasti industrije - kako napraviti titansku industriju postići održivi razvoj ?.


S produbljivanjem ekonomske reforme u posljednjih nekoliko godina i stalnim jačanjem koncepta zaštite životne sredine, održivi razvoj je postao poznat izraz. Pregledati skoro deset godina titan industrije od vrha do korita, a potom za pokretanje razvoja, možemo reći da je u poslednjih deset godina veliki uspeh Kine postao najveći svetski proizvođač titanijum-spužvastog titanijuma; Najveći svjetski proizvođač titanovog dioksida; Četvrta najveća preduzeća u svetu, itd. Ali iza nekih dostignuća, još uvijek ima puno problema, a ti problemi utiču i na to da li naša titan industrija može postići održivi razvoj. Nakon predavanja i diskusije od strane stručnjaka, autor sumira glavne probleme koji trenutno postoje u industriji titana u Kini: jedna je kontradikcija između ponude i tražnje nije rješenje sirovine visokog kvaliteta; Dva je stopa iskorišćenja kapaciteta nije visoka, još uvek postoji kontradikcija prekomerne kapaciteta; Tri preduzeća su zaštita životne sredine, ne mogu da zadovolje nivo kontradikcija u novom standardu čije četiri zaostaju; Novi standard i nova tehnologija inovacija, ne mogu da zadovolje kontradiktornost razvoja industrije.

Kineski titan u 2014. godini daje više od 4 miliona tona, u ukupnoj ukupnoj proizvodnji ostvario je više od 20%. Međutim, velika većina je visoko u kalcijumu i magnezijumu, visokoj sumporaciji fosfora i silicijumskim nečistoćama visokog hroma, kao što je titanijum. Sirovi materijali niske i visoke kvalitete potrebni za hlorisanje nečistoća u proizvodnji i dalje se uglavnom oslanjaju na uvoz. Iako od 2013. godine, titan, Jin Hongshi i ostale cijene sirovina nastavljaju da opadaju, niska stope samoodrženosti visokog stepena su privremene prikrivanja kontradikcija, ali problem nije u suštini rešen. Zajedno sa našim procesom hlorinacije proces titanijum-dioksida postepeno se povećavao cena titanskih proizvoda u 2016. godini, u prvom kvartalu ove godine, znatan porast u inostranstvu rudarstva ponovo Jin Hongshi titana i drugih cijena sirovina, prinudno iznova i iznova prisiljavajuće cene domaćih nizvodnih proizvoda. Nakon provodjenja nizvodno, vidimo da bi preduzeće titanijumskog materijala moralo da se suoči sa rastućom cijenom sirove materije od sunđera, a nizvodni klijent ne prihvata dvostruki pritisak koji se povećava u ceni titanijuma. Ali ovo je samo podsetnik za nas, ipak, trenutni proces proizvodnje hlorinog titan-dioksida i dalje je ograničen. Ali ako privremene cijene sirovina bez obzira na promenu strukture snabdevanja sirovinama, nezavisnu kontrolu nad dijelovima izvora sirovina visokog razreda, budućnost će se nastaviti da se razvija fenomen koji se javlja u inostranstvu u inostranstvu.


Nakon višegodišnjeg prilagođavanja tržišta, u 2016. godini proizvodni kapacitet kineskog spužva titana spustio se na 90 hiljada tona, proizvodnja je porasla na 65 hiljada tona, zadivljujući rezultati. Ali, nakon obračuna, ukupna operativna stopa industrije je tek prešla 70%, nije dosegla priznat nivo ekonomskog početka. Slično tome, industrija titanijum-dioksida u pogledu privlačnosti za 2016. godinu, ali krajem godine nakon što je statistika utvrdila da je prosečna stopa rada u industriji samo oko 70%, i dalje niža od operativne stope za 2011.-2012. godinu. To takođe znači da je titanijumska industrija u Kini još uvek u stanju viška kapaciteta, u cenama proizvoda istovremeno, kako ukloniti višak kapaciteta, poboljšati ukupnu operativnu stopu u industriji kako bi se preduzećima omogućilo bolje povraćaj, i dalje treba Nastaviti napore da riješite problem. A u rastućem ciklusu, kako kontrolisati proizvodni kapacitet više nije slep, već je potrebna i mudrost.