Banner

News

Prodways je razvio najnoviju tehnologiju metalni 3D ispis

Jul 14, 2017

                                                                    

Prodways je razvio metalni 3D ispisa najsuvremenijom


Francuski 3D pisača proizvođača Prodways GroupeGorg je vrlo uspješna kompanija. U Maju, Prodways je naveden na europske burze. Nedavno, tvrtka najavio da je to showcase svoj najnoviji metalni 3D tiskanje tehnologija - brzi porast kovanje (RapidAdditiveForging). Tehnologija koja ispisuje velikim Titan komponente, mogu imati veliki utjecaj na svemirske industrije.

Prodways je predala patenata za svoju novu tehnologiju RAF. Tehnologija je GroupeGorg i CommercyRobotique podružnica razvojne suradnje. CommercyRobotique specijalizirao za Robotsko zavarivanje i ima povijest od preko 40 godina.

3D pisač Prodways je razvijen za svoj novi RAF proces, koristi robota koji je opremljen s glavom uplatiti rastaljenog metala u okružju inertan plin. Proces zapošljava jedinstvene taloženja metala tehnologija s naglaskom na proces ponovljivost i metalurške kvaliteta i možete ispisati dio u 3D u roku nekoliko sati. Pisač će brzo napraviti dobar Titan smještati uz geometrijske strukture slična završni dio. Titan oblicama se zatim rafiniran.

Prodways je testirao RAF procesa na različitim metalima, ali će ga koristiti specijalno za 3D ispis od titana. Broj zrakoplovne kompanije vjeruju da je Prodways nova tehnologija RAF se može primijeniti na gotovo 50% trenutne Titan dijelova, tako da uštedite i do 50% troškova proizvodnje dijelova.

Prvih metalurških testova za različite dijelove RAF polutonova koji pokazuju metalni 3D i ispisati tipičan proces, u usporedbi s laserom ili elektron teleportirati sinteriranje proces, RAF mogu ostvariti mehanički otpor i slobodan veće poroznosti.

Prodways je treće generacije prototip ispisuje dijelove više od 70 centimetara veličine. U ovom trenutku, tvrtka razvija sljedeću verziju, najveći dijelovi za ispis 2 metra. Prodways kaže da svoj novi proces je privukao pažnju od nekoliko vodećih industrijskih grupa. Kao tehnologija razvija, također će osigurati pravilan obnove.