Banner

News

Sirovina Povećana Titanium šljake, Titanium Spužva cijena ili Will Take Off

Apr 11, 2017

Titan tržište pregled februar

Pod uticajem strani ponude i potražnje zatezanje, cijene titan rude i dalje rasti u veljači. Nakon Proljetnog festivala u Panxi cijene ilmenita, krajem 2 mjeseca cijene ponovo ustati, porastao 200 juana / toni. Onda će cijena biti izneseni u drugim područjima od titana. Dok na kraju jugozapadnom dijelu mineralnog porekla da će uvesti u novi krug inspektora zaštite životne sredine, tako da neka poduzeća da obustavi proizvodnju, što je rezultiralo u titan snabdijevanje povećan utjecaj očekuje se u ožujku će se ogledati.

Uvoz titana, zbog uvoza ne može nadoknaditi jaz domaće potražnje, što je rezultiralo u mjesto na tržištu situaciji Berserk je. Uvezene rudari vidjeti trend, pokrivaju Xishou, ne želeći da oslobodi svu robu na tržištu. Dok je nizvodno poduzeća u nabavci se suočava s velikim teškoćama, ne samo da kupi dovoljna količina titan, osigurati normalnu proizvodnju, već i za kontrolu troškova kupovine nije previsoka, tako da se ne pojavi naopako. Dio stranog rudarstva tržištu promijeniti kineski nakon Proljetnog festivala, također promijenjen prije pozitivan stav o prodaji, kako bi se smanjila prodaju u Kini i povećati cijenu, očekivanih budućih cijena uvoznog titan vala će se pojaviti očigledan porast.

Cijene dobar učinak od titana, cijene rutil je porasla stalno. Februar deo poslovnog će povećati cijenu rutil 300 juana / toni. U ovom trenutku, tradicionalni polje potrošnje rutil smanjuje, ali uz nekoliko domaćih kloriranje tvorničke proizvodnje postepeno povećava, rutil uveo u novom tržištu prostor. U kombinaciji sa postepenim povećanjem troškova uvoza rutil, njegova cijena je stvar razuma.

Februar cijene šljake porasle 100 juana / toni, kiselina cijene šljake privremeno stabilna. Ali uz uzvodno cijena sirovina, titan se uskoro može očekivati nakon što su cijene titan šljake će uvesti u novi krug raste. U ovom trenutku, ponuda domaćih kloriranih šljake je relativno čvrsto, s obzirom na povećanje troškova sirovina i opskrbu uske. Budućnost titana šljake preduzeća moraju poboljšati otkupna cijena sirovina za industriju titan dioksida za titan, što dovodi do veće troškove i promovirati cijenu od titana šljake. Nizvodno kupci moraju biti primorani da prihvate veće cijene titan šljake, ali ne mogu priuštiti visoke cijene nizvodno kupaca ili će se suočiti sa situacijom ne može kupiti proizvod.

Nakon Spring Festival, domaći četiri titan klorid, cijene rastu titan spužve, glavni razlog je porasta troškova sirovina. Osim rasta cijena hlorovanih šljake, cijena magnezija ponovo ingot ovog mjeseca nakon što je skok u kratkom roku. Pogođeni ovom, sredinom februara domaćih spužva titan kompanije će povećati cijene od 1.000 juana / toni, dok je posljednji dan od februara, neke kompanije još jednom podigao cijenu titanijuma spužve, ili do 1000 $ / toni.

Titan tržište dioksid je i dalje najpopularniji na tržištu, različitih faktora na promociji nastavila visoka cijena cijena titan dioksida. Prvo, rastući troškovi sirovina za ubrzavanje cijenu titan dioksida. Drugo, ekološke inspekcije i održavanje opreme različitih faktora dovelo do privremenog zatvaranja nekih proizvođača, strani ponude pogođeni. Osim toga, tržište kapitala u uzrok titan dioksida napumpane cijene, cijena nije u potpunosti određuje ponuda na tržištu i odnosa potražnje i poduzeća stranim titan dioksid objavio cijenu, da dodatno stimulirati tržišta kapitala teži za titan dioksid. Iako su neki ljudi dovode u pitanje cijenu titan dioksida pregrijavanja, ali u kratkom roku na tržištu će i dalje biti u usponu fazi.

Titan tržište dioksid vruće ili opet aktivirao resurse bitka

Je najpopularniji u proizvode titan dioksid i titan, a to je korist od toga, titan cijene rude može ići opet, što je rezultiralo u domaćoj titana skoro out of stock. Popularnost na tržištu titan dioksida ne može donijeti koristi za industriju u cjelini. A titan šljake kompanija zvaničnik rekao je autor da je trenutna cijena je i dalje veći od rasta od titana sirovina poskupljenje od titana šljake. Cijene titan dioksid povući cijenu od titana sirovina koji je povukao troškovi proizvodnje titan šljake, ali ovaj dio troška ne može biti u potpunosti nizvodno prijenos. U isto vrijeme, nizvodno poduzeća da nosi visoku cijenu od titana privremeno dostigne ograničenje, čak i ako cijene i dalje rasti u budućnosti titana u kratkom roku, ali cijena je kontinuirani porast od visokih titan šljake, titan šljake će se povećati pritisak preduzeća.

Ovo je jednostavna, preduzeća ne mogu imati koristi od titan titan cijene šljake, ali da se suoči sa nevoljama buy Titanium moje. Kada titan preduzeća konzumira trenutne zalihe, cijene kasno proizvod mora biti praćeno sa titan cijenu rude porasla istovremeno, u suprotnom preduzeće će priuštiti moja situacija, veliki broj anatas preduzeća titan dioksid će biti opljačkana. "Kada je cijena od titana šljake raste, cijena od četiri titan klorida, titan spužva i titana će biti prilagođen neminovno.

Sa strane ponude, a obrazac promjena u jugozapadnoj Kini će dovesti do domaće ponude titan se pojaviti na tržištu u ovoj godini i smanjenje stranih rudarstva i postepeno primijetili ovu pojavu, za uzgoj apetit. Ako je tržište titan dioksida i dalje za zagrijavanje ili održavanje postojećeg operativnog stopa, onda nakon isteka 5 godina, Kina će ponovo titan sirovina krize napajanja. Konačna cijena će se popeti na cijenu od titana, iako je teško predvidjeti, ali trend je postepeno pojavio. Titan dioksid, titan šljake, titan spužva i smanjenje titana u ova četiri sektora, ne može podizati cijene na troškove sirovina u preduzećima će se boriti za sredstva u nepovoljan položaj u ratu, to će postati fokus različitih sirovina osigurati sigurnost poduzeća ponovo treba obratiti pažnju.