Banner

News

Rekuperatorom Izmjenjivač topline je Najtipičnije: Titan ploča Izmjenjivač topline

Feb 23, 2017

Izmjenjivač topline je vrsta prijenosa topline i opreme materijala za uštedu energije su provedene na različitim temperaturama od dva ili više od dvije vrste tekućine, od strane visoke temperature tekućine prijenos topline na fluid u nižih temperatura, temperatura fluida na odredbe indikatora, ispunjavaju uvjete iz potrebe, ali i poboljšati na glavne opreme za korištenje energije. Izmjenjivač topline industrije koji su uključeni u HVAC, posuda pod tlakom, oprema za obradu voda, kemikalije, ulja i više od 30 vrsta ostalih industrija, formiranje industrijskog lanca.

Izmjenjivač topline: rekuperatorom Izmjenjivač topline je najtipičnije, njene primjene u industriji ima dugu povijest, a još uvijek zauzeti dominantnu poziciju u svim izmjenjivača. Osnovna struktura se sastoji od toplinske razmjene tanjur i gumene trake između ploča. Dugoročno vladajući položaj na tržištu, ali svojih velikih dimenzija, niske toplinske iskoristivosti, zamjena visoke cijene gumene trake (gumena traka troškove zamjene činili oko 1/3-1/2 cjelokupnog procesa). Korisnost model uglavnom se koristi za prijenos topline između tekućina i tekućina, i često se spominju kao transfer za toplinu vode vode u industriji. Kako bi se poboljšala koeficient u metrou, određeni broj poprečnih pregradom ploče instaliraju u Kućište. Pregradom ploča može ne samo spriječiti kratkog spoja tekućine, povećati tekućine brzine, nego i obavezan fluid teći kroz cijevi bala prema propisanom put. Postoje dvije vrste često korištenih pregradom ploča, koje su kružnog oblika i oblika diska.


Titan rekuperatora topline uglavnom sastoji od izmjenjivača topline, kruži pumpe, pumpa za vodu, filtar, nepovratni ventil, leptir ventil, instrumenta, električni kontrolni kabinet i automatski sustav za kontrolu temperature. Prema instalacije programabilni automatske kontrole sustava i visokofrekventne elektronske čišćenja kamenca instrumenta, vode omekšavanje Vodovod, automatsko vodoopskrbnog sustava, Konstantni tlak sustava, promjenjive frekvencije i varijabla protok sustava, sustav mjerenja topline i ožičene ili bežične mreže komunikacije kontrole sustav, ispuniti zahtjeve različitih korisnika za korištenje.


Osnovnu strukturu Titan ploča radijator: Titan rekuperatora topline uglavnom se sastoji od dva dijela i u duhu načiniti tanjur. List od raznih materijala je prisutan u mnogim oblicima i sa različitim oblicima abrazivnim sredstvima i kut rupu raspoređeni na četiri kuta ploče. Periferiji tanjur i rupe su zapečaćene sa gumena brtva. Okvir se sastoji od dugotrajne stezne ploče, pokretne stezne ploče, gornji i donji vodič šipke i stezni vijak. Titan rekuperatora topline je tanjur u obliku Stog instaliran na srednji fiksni tanjur, pokretne ploče i pritezanje matica stezanje i.


Titan rekuperatora topline temperatura kontrolu načelo: konstantna temperatura sustav kontrole kroz dva bočna temperaturni senzor čita temperatura signala, u kombinaciji s vanjske temperature signal senzora kao dvije strane ispravak referentna temperatura vode, onda kontroliraju strani temperatura kontrolu ventila otvoren diplomu i operacija Učestalost kruži pumpe, Automatsko podešavanje temperature vode i protoka , sa kako bi zadovoljili zahtjeve korisnika. Korisnici mogu ručno postavite temperaturu vode, također mogu biti povezani s daljinskim upravljačem u centralne kontrolne sobe.