Banner

News

Rusija Chepetsk Machinery Factory je potpisao ugovor sa Evropskom distributera Titanium

Mar 25, 2017

Ruski TVEL i chepetsk Machinery Factory (Chepetsky Mehanički Plant, nazivaju ChMP, nalazi se u gradu Udmurt Republike Glazov) uspješno rade zajedno sa evropskim distributerima potpisan titan mlinarskih proizvoda ugovor, ugovor važi pet godina.

Za vrijeme trajanja ugovora, planira da daje više od 1000 tona titana proizvoda za evropsko tržište ChMP proizvodnju. Prema ugovoru ponude, ponuda titana proizvoda će se povećati eksponencijalno svake godine, a vrhunac u 2021. planira u prvom kvartalu 2017. godine za završetak prve serije od titana proizvoda.

ChMP generalni direktor Konstantin je rekao: "? Koracima Huelga Zuof određena u skladu s rasporedom isporuke pomoći preduzećima da postepeno poboljšati prinos od titana, i na kraju povećati stvarne prinos".

Ukupne ugovor vrijednost do oko 2000000000 rubalja.

Constantine Verga? Zoff je također naglasio: "trenutni ugovor o snabdijevanju sa Indiji, Singapuru i kompanija SAD 10-20 tona evropskih trgovaca odlučio da je prošle godine potpisao ugovor nakon dobijanja uspješnog suđenje snabdevanje ChMP.".

ChMP titan proizvodi se uglavnom koriste u industriji, uključujući i avijaciju i auto prerađivačke industrije.

Rusija Chepetsk Machinery Factory je akcionarsko društvo, koje pripadaju ruske državne atomske energije kompanija TVEL goriva Rosatom. Chepetsk mehanička fabrika cirkonijuma i legure cirkonija, vodeći svjetski proizvođač urana, kalcijum metal, sa tehnologijom, konstrukcijskih materijala i nuklearne proizvodnog procesa goriva lanac od najvažnijih industrijskih proizvoda.