Banner

News

Ljuske i cijev Izmjenjivač je dobro rješenje za Problem industrijske Korozije

Feb 23, 2017


Cijev u cijevi tip (također zove cijevni Izmjenjivač) je školjka i cijevi izmjenjivača topline uglavnom se sastoji od ljuske, cijevi i cijev ploča i dio glave, ljuska je okrugla, s unutarnje paralelne cijevi ili spiralna cijev, cijev fiksirana na oba kraja cijevi tanjur. U cijev u cijevi Izmjenjivač topline za prijenos topline od dvije vrste tekućina, protok u cijevi, vrsta moždanog udara se naziva cijev; cijev van toka, moždanog udara se naziva ljuska. Površina prijenosa topline je zid cijevi bala. Različiti modeli cijevi, proces je obično 16mm 20mm Promjer ili 25mm tri modela, debljina zida cijevi je uglavnom 1mm, 1,5 mm, 2 mm i 2.5 mm. Uvezeni regenerator, Minimalni Promjer 8mm, debljina je 0,6 mm. Značajno poboljšati učinkovitost prijenosa topline u 2012 i postepeno širenje na domaćem tržištu. Cijev u cijevi Izmjenjivač topline, spiralna cijev crtati, možete povećati povećanjem Turbulencija efekt, povećati učinkovitost prijenosa topline. Asimetrija unutarnje ljuske i cijevi može doći do 4,6 puta. To je naširoko koristi u području izmjenjivača topline vode para. Maksimalne toplinske iskoristivosti može doći do 14000w/m2.k, uvelike poboljšati učinkovitost proizvodnje i spremanje trošak. Istovremeno, zbog cijev u cijevi Izmjenjivač topline za metalnu strukturu sa predstavljanjem novih verzija GMP Kine, 316 L nehrđajućeg čelika izmjenjivača topline kao glavno tijelo će postati pića, hrane i farmaceutskoj industriji potrebna.


Struktura i karakteristike postojeće opreme u predstaviti, regenerator stanica u atmosferskog tornja na korištenje ulja gas nastaje aluminizing prevlaka, kemijski oplata, dvojan faza čelika i posebne materijale i tehnologiju koja rješava problem korozije izmjenjivača topline za petrokemijske opreme, ali često zbog teške obrade, zavarivanja ili materijalne cijene su preskupe i u proširenje uređaja koristite. Karakteristike dobrom korozijskom otpornošću pomoću Titan materijal, Opsežan prednosti rekuperatora topline ima visoke toplinske iskoristivosti, kompaktne strukture i siguran i pouzdan, možete riješiti problem korozije plin ulje plin Izmjenjivač uvelike smanjiti Učestalost zamjene opreme, smanjiti opreme troškove održavanja, osigurati dugo razdoblje siguran i pouzdan rad opreme. Titan ploča Izmjenjivač topline sa rebrasto ploča Titan lista formira kao element prijenosa topline i tanjuri su sastavljeni zajedno zavarivanjem.


U posljednjih nekoliko godina, domaća Izmjenjivač topline cijev služi za atmosferske toranj naftu i plin Izmjenjivač, ali život je još uvijek samo oko 3 mjeseca. Međutim, zbog toplinskog širenja probleme uzrokovane promjene temperature, keramički premaz je izazvao keramički sloj praska i otpasti. Stoga, mnogi domaći Proizvođači moraju koristiti Titan cijev Izmjenjivač riješiti problem korozije kako bi se osiguralo dugoročno funkcioniranje jedinice, ali korištenje titana cijevi skupo, samo jedna stanica na atmosferski toranj Titan ploča ljuske Izmjenjivač struktura i svojstva titana rekuperatora topline je nova vrsta izmjenjivača topline u pločastom rekuperatoru Izmjenjivač ljuske i cijevi izmjenjivača merits.soon , pomoću Titan list kao toplina prijenos komponente, oblik cijev u cijevi Izmjenjivač topline tip je sličan. Nafte i plina Izmjenjivač topline na vrhu toranj je u lošem okruženju, i plin i tekućina faze promjena je još uvijek u funkciji. Kada pomoću ugljični čelik Izmjenjivač materijal pod djelovanjem uniformi korozije u izmjenjivaču topline cijev brzo korodiraju iscuriti, 304 i 316 austenitni nehrđajući čelik kao Izmjenjivač topline materijala, često zbog klorid inducirane korozije stres i niži oprema za život, često zamjena opreme za dugo razdoblje proizvodnje i ekonomsku korist od rafinerija izazvao velike gubitke , ovaj problem je postao jedan od teških problema u atmosferske i vakuum destilacije jedinica.