Banner

News

Južna Koreja Titan Proizvodi izvoz nastavio rasti

Apr 11, 2017


Prema južnokorejskom čelične metalne vijesti, od ove godine, Južna Koreja izvoz obrade titan nastavila rasti, uglavnom zbog sporog prodaje na domaćem tržištu u Južnoj Koreji, velike kompanije da se proširi izvoz, zamah titan cijevi proizvoda rast izvoza najviše oka -catching.


U Južnoj Koreji, obrada titan proizvoda, uključujući ploče, cijevi, šipke i žica, itd, glavni nizvodno potražnja opreme prerađivačkoj industriji, ali u protekle 4 godine, potražnja je nastavila smanjivati. Obrada titan poslovne investicije u Južnoj Koreji je uglavnom koncentrirana u proizvodnji cijevi, tako da je udio proizvoda cijevi čine ogromnu prednost u izvozu je igrala glavnu ulogu. Iako je izvoz i dalje raste, ali je stopa prerada prerade titan je još uvijek relativno niska, samo kada je južnokorejski prodaje na domaćem tržištu značajno poboljšanje potražnje kako bi zaista raste.


Istovremeno, rast izvoza, uvoza i sinhronizovani rast. Kao rezultat rasta outputa korejskog proizvoda cijevi, uvoz sirovina značajno porastao, ali je uvoz proizvoda cijevi su se smanjile. 1 ~ 11 mjeseci ove godine, ukupan uvoz prerade titana proizvoda u Koreji 5601 tona, što je povećanje od 4532 tona prošle godine, do 23,6%.


Među njima, uvoz ploča 3790 tona, što je povećanje od u odnosu na isti period prošle godine, što je povećanje od 48,2% tona uvoza cijevi od 523 tona, što je smanjenje od 27,9%; šipke i žice proizvode koji se uvoze nešto veći od prošlogodišnjeg nivoa, ukupno 1.288 tona.


Izvoza, svi proizvodi su značajno prošle godine povećan, ukupan iznos izvoza u ovoj godini, 1 ~ 11 3864 tona, oštro se, značajan porast od oko 1274 tona. Cijevi zauzimaju najveći dio, krajem novembra ove godine, ukupan izvoz od 2.549 tona, što je 380 tona prošle godine povećan je za oko 570,8%; građa izvozi 1.066 tona, što je 722 tona prošle godine, što je 47,6%; žica je 249 tona, što je povećanje od oko 44,8%. (izvor: Kina obojenih mreža)