Banner

News

Južna Koreja se hraniti titana industrije

Apr 26, 2016

Agencija za poslovne vijesti 04 13


Zbog usporavanja globalne potražnje, zajedno sa Chinaand #39; s čelika overcapacity, Južna Koreaand #39; s čeličnim industrija se suočava bez presedana poteškoće, da bi tražio razvoj u nevoljama, je počela razvijati nove materijale.

U ovom trenutku, Južna Koreaand #39; s industriju željeza i čelika najviše zabrinuti novi materijal jeTitan metala, izvađen iz kamena Titan i rutil, naširoko koristi u obrani, Zrakoplovstvo, medicinski tretman, opremu i druge industrije, u usporedbi s drugim metalima, osnovni materijal od snage i korozijska otpornost viša, prvi put kada andquot; dreamandquot;.


U stvari, Titan dodanu vrijednost stopa od 11 puta veći od aluminija, 42 puta veći od čelika. Imajući u vidu gore navedene prednosti visoke dodane vrijednosti od titana povećava iz dana u dan. Južna Koreja tržište potražnje u 2012 za 250 bilijuna wona, očekuje se povećanje na 600 bilijuna wona u 2025, više od 2 puta. Iako je Titan već obećava novi materijal na svijetu, ali u Južnoj Koreji, relevantne tehnologija je još uvijek u povojima.


Južna Koreja Uvozi oko 1 trilijun osvojio od oko zemlje, Sjedinjene Države, Japan i druge zemlje imaju naprednu tehnologiju, ali također besplatno podizati cijene, u ovom slučaju, Južna Koreja je u vrlo pasivna pozicija. Da biste promijenili ovu situaciju, Južnokorejski Ministarstva za industriju u siječnju prošle godine, predložio je Titan industriji razvoja policyandquot;. Prema ovoj uputi, prije 2021 snažno razviti Titan temeljen materijala kroz lokalizacija zrakoplovstva, medicinske komponente, skočio u sljedeće Sjedinjenih država, Rusije, Kine i Japana nakon svijetu peti veliki titana industrije moć.


U ovom trenutku, sjeverni Gyeongsang pokrajina postala baza titana industrije iz Južne Koreje, igra presudnu ulogu za razvoj industrije Titan iz Južne Koreje. Uglavnom kroz Pohang željeza u Kazahstanu UKTMP firme uvezene Titan polugama, a onda proizvestiTitan ploča, osim toga, također proizvodi male količineTitan barova, žicu od titanai druge proizvode.


Iako je to relativno primitivne prerade proizvoda, ali pod podršku relevantnih politika, će pomoći kako bi se poboljšala Ukupna konkurentnost industrije Titan u Južnoj Koreji. U usporedbi s visokom ocjenom od titana rude, rezerve ruda niskog stupnja je 20 puta više, cijena je samo jedan od četiri, Južna Koreja planira od rude proizvodnju niskog stupnja od titana, kroz razvoj novih tehnologija, osnovne proizvodnje materijalni troškovi će biti manji nego u inozemstvu više od 50%.

Kako bi se postigao ovaj cilj, Južna Koreja planira investirati 800 milijuna 81 milijarde wona u 2021, od kojih vlada službeno 60 milijarda 300 milijuna wona, 21 milijuna 500 milijardi wona. Južna Koreaand #39; s Ministarstva industrije kroz blisku suradnju između industrije, će biti prioritet za razvoj tržišta potražnje iz novo polje. Prvo, slatkovodne i morske vode Izmjenjivač topline komponente elektrane turbinskih lopatica,medicinski titan legure implantata zubai drugim područjima potražnje kroz andquot; koračni kamena mosta projectandquot; Kako bi se postigla lokalizacija, svake godine će stvoriti prednosti 31,7 milijardi wona. Srednje i dugoročno, relevantnih odjela također planiraju ući high-end području nacionalne obrane zrakoplovstva i druge učinkovite načine kroz razvoj tehnologije, aplikacije i praksa, itd...