Banner

News

Južna Koreja će uložiti 0,75 $ u titana industrije

Jun 08, 2016

Ministarstvo Južnokorejski trgovine, industrije i energetike rekao je Južna Koreja će u sljedeći sedam godina ulaganja 818 milijardi wona (oko 0,75 milijarde US dolara) high-end Titanija proizvode za R andamp; D i proizvodnja zrakoplovstva i području medicine, kako bi se zadovoljile domaće potražnje za proizvodima od titana. Južna Koreaand #39; s državni proračun 2015 godine izdvojila 500 miliona 9 milijardi vona za razvoj industrije Titan.


Tijekom Hladnog rata, sad i bivši SSSR prvi razvio titana. Titan je vrsta niske gustoće, visoke otpornosti metala, sa sveobuhvatnom dobre performanse, je naširoko koristi u različitim područjima u svijetu.


MOTIE portparol Titan proizvod ima vrlo visoku dodanu vrijednost, je 42 puta na Željezne i Čelične proizvode, aluminijskih proizvoda 11 puta. Čak u razvijenoj industriji danas, projekt desalinizacije morske vode u Izmjenjivač topline, snaga generacije projekata u lopatica turbine kao pa kao medicinski usađeni dijelovi još uvijek ima veća potražnja za titan, očekuje se na jugu i količinu potražnje na tržištu će doći do 31.7 milijardi wona. Osim toga, Titan dijelovi će se koristiti u sljedeća generacija zrakoplova projekt u Južnoj Koreji.


U 2012, svijet titana dijelove tržišta potražnje iznosila je 2,5 * 106 milijardi wona, očekuje se do 2020 će doći do 6.0 x 106 milijardi wona, Titan dijelova će imati široko tržište potražnje. Osim toga, trenutne Južnokorejski Prosječan iznos Titan materijala iznosila je 1 x 10 milijarde 600 milijuna wona, u tu svrhu ulaganja i razvoj domaćih titana industrije je također pogodno za smanjenje utjecaja inozemnih proizvođača na prilagođavanje domaće cijene uzrokovane utjecaj.


Također je portparol MOTIE: Južna Koreja će nastojati postati svijeti #39; s peti najveći proizvođač od titana u svijetu nakon Sjedinjenih država, Rusije, Kine i Japana u 2021.