Banner

News

Super Soft Sponge Titanium postao je tržište omiljeno za istraživanje i razvoj nosača aviona

Mar 14, 2018

Super mekani spužvasti titan postao je omiljeni tržište za istraživanje i razvoj nosača aviona, svemirske stanice, velikih aviona i drugih oblasti.

7. marta autor je iz filma titana spangge Pangang grupe upoznao je da je 2018. godine preduzeće primilo prvu pojedinačnu narudžbu ultra mekog spužva titana, ispunjen, na vrijeme kvalitetom usluge korisnika, korisnik je zadovoljan proizvodom . U bliskoj budućnosti, još dva korisnika otišla je u kompaniju da naruče super mekani spužvani titan .


timg.jpg


Još od 10. oktobra 2011. godine Panzhihua grupa gvožđa i čelika Group sponge titanium od ukupne težine od 32 tone sunđeraste titanijumske grudi analizirala je 9,4 tone čvrstoće Brinell manje od 90 super mekanog spužva titana, indeks analize je dostigao Ukrajinski standard super mekih spužva titanijuma. Ovo ukazuje na to da sponge titanijum kompanije Panzhihua za željezo i čelik ima mjesto u domaćoj industriji spužve titanijuma da proizvede standardnu tvrdoću Brinell manja od 90.


timg (1).jpg


Super mekani spužvani titan sa tvrdoćom Brinell manji od 90 je viši od nacionalnog standardnog titanijuma od nultog stepena, a to je najviši razred u stepenu spužve titanijuma. Kvalitet proizvoda spužve titanije, uglavnom za high-end hidrogenizaciju dehidrogenacije titanijum prah sirovine, 3D štampanje materijala, wire žica stakla materijala, mogao bi se koristiti u avionima, svemirskoj stanici i drugim velikim avionima za razvoj i izgradnju polja, Panzhihua titanijum spužva Vrhunska aplikacija je preduzela solidan korak.


timg (3).jpgtimg (2).jpg


Panzhihua kroz dugoročne tehnološke istrage, kroz probleme sigurnosti sistema za prečišćavanje, niskotarifna priprema titana mikrotoma titanijum sponge, destilacija peći sa niskom žilavošću koja je uključila stotine tehničkih problema i odobrila Državni zavod za intelektualnu svojinu Panzhihua sveobuhvatna dva patenta u smislu iskorištavanja resursa. Jednom kada se proizvod stavlja na tržište, favorizuju ga korisnici i nedostaje.


574ec3fdly1fe5rid6i2cj21hc0u0u0y.jpg


Panzhihua pridaje veliku važnost svakom kupovnom porudžbini, u kombinaciji sa stvarnom proizvodnjom, kontinuiranom opremom za poboljšanje procesa i razvio strog standard kvaliteta, striktno efekat svakog prolaska kvaliteta proizvoda od titanog sunđera, kroz slojeve kontrole, kako bi se obezbedilo pružanje kvalitet sunđerastih titanskih proizvoda za kupce.