Banner

News

Perspektive razvoja cilja

Nov 16, 2016


Cilj Titan Volframrazvijen je materijal kao materijal fotonaponskih ćelija za oblaganje nedavno, djeluje kao barijera treća generacija solarne ćelije je najbolji izbor.


Film serija W Ti ima odlične performanse, aplikacija volumen dramatično se povećao u posljednjih nekoliko godina, svijeti #39; s 2008 W Ti cilj dostigao 400t, s razvojem fotonaponske industrije, potražnja za ovaj cilj će biti više.


Uz industriju predvidjeti količinu njegova uporaba uvelike će se povećati. Međunarodni solarne ćelije tržište stopa rasta od 100%, u svijetu ima više nego i 30 tvrtki da sudjeluju u daljnjem razvoju solarne tržišta i u svoju firmu #39; s proizvoda na tržište, kao što su u njemačkom Wverthsurlfulcell, američka globalna solarne energije Honda Showa solarne ljuske, Japanand #39; s Hitachi Ltd metala, itd... Velike veličine, visoke gustoće,visoke čiste W Ti metaChinaand # 39; s razvojem, pripada iona rasprašenje meta materijal.


Barijera sloj ili sloj boje može se široko koristiti u prikaz dekorativni sloj, solarne baterije paket, sloj barijeru bilježnica računalo (PV) ćelije, i ima dobro tržište izglede i ekonomsku korist. S druge strane, Chinaand #39; s Volfram industrija može promovirati nadogradnje proizvoda, za Dobivanje veće dodane vrijednosti.