Banner

News

Području eksperimentiranja postupno uspostaviti patenta navigacijski sustav

Dec 07, 2015

Početak ove godine, na području eksperimentiranja će postupno uspostaviti patenta navigacijski sustav, formiranje vlade, industrije, poduzeća i institucije tri povezanost patenta navigacija rad mehanizma, uvođenje politika podrške patenta navigacija promovirati patenta navigacija tehnologija inovacija, organizacija glavne tehnologije istraživanja uspostaviti posebne fondove promovirati istraživanje i razvoj, istražiti formiranje vlade smjernice , industriju suradnji, poslovni angažman u uvođenje obuke za stvaranje titana i Titan legure industrije talent lokva, promicati industrijske nadogradnje.

Savršeni sustav uspostaviti pravo reći

Otvoren "Baoji nacionalne visokotehnološkoj industrijsku bazu izgradnju planiranja i razvoja plana", "Baoji – Kina Titan dolini" je jasno pozicioniranje: "Baoji – Kina Titan Valley" industrija klastera stvoriti svijet poznati, domaće prve klase, uz različita obilježja i prednosti novih visokotehnološkoj industriji baza. Kao industrijsku bazu, "Baoji - Kina dolina titana ne samo da su skale prednosti, trebalo je lider u industriji naprijed, industrijski razvoj pilot, na razvoj industrije ima važan glas.

Kako bi dodatno poboljšali razvoj industrije u razvoju titana u vodeći sposobnost i pravo reći, promovirati industrijskog restrukturiranja i nadogradnja, kako bi se postigla inovativnost i razvoj, ove godine, grad će ubrzati izgradnju nacionalne Titanija proizvode kvaliteta nadzora i inspekcije centar. U ovom trenutku, testiranje centar Pripremni rad se blizi, će početi izgradnju u bliskoj budućnosti.

·

nadzor i testni centar u 2016 će postići ukupnu funkciju, s sposobnost za izvršavanje high-end testiranje usluge i novi materijal analize i testiranje istraživanja, godišnje testiranje kapaciteta 30 više od uzorka. Davanjem testiranje proizvoda, unapređivanje tehnologija, proces dizajna i druge usluge, to može riješiti probleme malih i mikro poduzeća u klasteru, poboljšanje industrijske konkurentnosti i proizvodnji standarda proizvoda i promovirati razvoj i usavršavanje industrijskih tehnologija standarda.