Banner

News

Održan prvi seminar civilnog kineskog titanijuma u Šangaju

Nov 10, 2017

Prvi civilni seminar u Kini za titanski sektor održan je u Šangaju


21. oktobra 2017. godine prva civilna razmena industrije titanijumske industrije u Šangaju je održana u Šangaju, nauku i tehnologiju u Pekingu. Co je sponzorisao sastanak Kineskog časopisa neželjenog metala i titanijumskih mikro medija, fabrike za proizvodnju titana u Šangaju Jinfu. Na sastanku je bilo više od 100 studenata sa domaćih univerziteta, istraživačkih instituta, stručnjaka i profesora iz industrije i preduzetnika iz titanske industrije iz cele zemlje. G-din Cao Chunxiao, akademik Kinezi prisustvuje sastanku i održi govor, uvodni govor iz Kine od obojenih metala Pan Tingxiang, urednik obojenog metala Chen Yan, član tvrtke Baoji Titanium Industry Association "Baoji BaoTi metalni proizvodi Co. Ltd. izvršni direktor i general gospodin Gao Lin Ma Junfeng prisustvovao je sastanku i govorio na sastanku.


U cilju boljeg promovisanja i promovisanja primene titana, nadograđuju proizvode od titana i proširuju upotrebu titanijumskih dnevnih potreba u životima običnih ljudi. U junu ove godine od strane Kineskog žurnala obojenog metala i titanijumskih mikro-medija u kombinaciji s sedamnaestom Kineskom međunarodnom sajamskom opremom 22-24. Oktobra u Nacionalnom kongresnom centru (Šangaj) održana je prilika, uz odjeku onih međunarodnih i domaćih kupaca koji su želeli profesionalno platformu za nabavku hardvera i snažno promovisali snabdevanje titanima i titanima, održali su profesionalni događaj u Kini za razvoj proizvoda od titanske industrije. Kineska međunarodna hardverska izložba osnovana je 2001. godine, locirana u "orijentisanoj ka tržišno orijentisanoj tehnologiji, internacionalizovanom visokom nivou", pohvaljena je kao "barometar Kina tržište hardvera, lider razvoja tehnologije, prvi je predložio koncept razvoja industrije" dva noga " veliki doprinos kineskim preduzećima za hardversku industriju da razviju domaća i međunarodna tržišta, poznata kao industrija, se zalaže za razvoj "ravnoteže spoljnotrgovinske razmjene". U takvoj pozadini, kineski stručnjaci za titansku industriju, preduzetnici, okupljajući u gradu Šangaju nauku i tehnologiju za prvi vreme, ujediniti sve snage, okupiti našu mudrost, inspirirati potencijal, tražiti zajednički razvoj civilne kineske industrije titana.


"Tri osobe, mora biti moj učitelj", tražeći osećanja potreba za industrijskim razvojem, ali i potrebu mudrosti ljudi. Kroz prvu kinesku titanijumsku industriju u 2017. godini održaće se civilne razmjene, otkriće razvoj civilnog titanijskog vela, "razmišljanje o gradovima" u gradu Šangaju, biće van medija i preduzeća da zajednički promovišu transfer, mudrost, zdravlje, razvoj titana titanijum titanskih proizvoda, istraživanje civilnog proizvoda titanijumske industrije zajednice. Na sastanku je predloženo pravovremeno uspostavljanje udruženja civilnog titanijskog sektora, kako bi se unaprijedila industrijska i nizvodna industrija, tržište priključka i integracije, izgradnja titanijskog civilnog preduzeća u kući, zajedničke razmjene riješavaju dizajn proizvoda i proizvodne procese i materijale, kao što je tržište terminalnih proizvoda na tržištu vrhunskih proizvoda industrijalizacija. U Cao Chunxiao akademicima i stručnjacima i naučnicima pod vođstvom, u svim preduzetnicima i kolegama u praksi posmatranja, razumevanjem, kroz diskusiju, predlažemo istraživanje i diskusiju o načinu razvoja i rada promocije mnogih civilnih titana proizvode, titanove proizvode za industrijski standard, kako promovisati razvoj industrije, politike i načina kako sarađivati ​​sa drugim industrijama inovacija. Kroz ovu konferenciju otvoriće se nova era civilnog kina titana, titanske industrije u razvoju civilne industrije na budućem putu u Kini, vidjeti plodonosne rezultate Naše volje se ujediniti kao tvrđava. (informaciona mreža za titansku industriju)